خطبه حضرت زهرا(س) یادآور حقیقت گمشده ولایت در اذهان عموم بود

یک کارشناس مسائل مذهبی گفت: خطبه حضرت زهرا(س) یادآور حقیقت گمشده ولایت در اذهان عموم بود که بنا به دلایل مختلفی از جمله تهدید و یا حفظ منافع برخی خود را به فراموشی زده بودند.

یک کارشناس مسائل مذهبی گفت: خطبه حضرت زهرا(س) یادآور حقیقت گمشده ولایت در اذهان عموم بود که بنا به دلایل مختلفی از جمله تهدید و یا حفظ منافع برخی خود را به فراموشی زده بودند.

حجت‌الاسلام و المسلمین سعید احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه زنجان، اظهار کرد: حضرت زهرا(س) با حضور در مسجدالنبی و ایراد خطبه سعی در یادآوری مقام ولایت که از آن امیرالمومنین(ع) بود و همچنین یادآوری زمین فدک که غصب شده بود، به دنبال بیدار کردن ذهن افرادی بودند که با تهدید، تطمیع و یا حفظ منافع خود حقایق را نمی‌دیدند و چشم خود را بر روی حقیقتی که مانند روز روشن بود، بسته بودند.

وی افزود: حضرت زهرا(س) هر شب دوش به دوش امیرالمؤمنین(ع) به در خانه انصار و مهاجرین می‌رفتند و آن‎ها را دعوت به ولایت می‌کردند که به جز سلمان، مقداد، ابوذر، زبیر و عده‎ای معدود، کسی به دعوت آن‎ها لبیک نگفت.

وي با تاکید بر این‌که «ولایت مهم‌ترین اصل معرف شیعه است» تصریح کرد: آن‌گونه که بر اصل ولایت در دین اسلام تاکید شده بر سایر اصول تاکید نشده و بدون پذیرش ولایت هیچ عملی مورد قبول نخواهد بود، در جامعه امروزی انقلاب اسلامی موهبتی الهی بود که زمینه تشکیل حکومت اسلامی و ولایت‌مداری را فراهم کرد.

اين كارشناس مسائل ديني خاطرنشان کرد: آن‌قدر این اصل مهم است که بدون پذیرش آن حتی عزاداری برای بانوی دو عالم نیز پذیرفته نخواهد بود، زیرا ولایت مانند سر بر بدن سایر اصول در دین اسلام تعریف شده است.

وي هم‌چنين با بیان این‌که «حضرت زهرا(س) متعالی‌ترین الگو برای همه انسان‎های کمال‌گرا در همه دوران‌ها خواهند بود» تصریح کرد: وقتی ایشان به همراه حضرت علی(ع) در اولین روز از زندگی مشترک نسبت به تقسیم وظایف خانه و بیرون از خانه اقدام می‌کنند، نشان از اهمیت مدیریت مسائل در زندگی دارد. وقتی آن حضرت تمایلی به فعالیت‎های بیرون از منزل ندارند نشان از اهمیت وجود زن در خانه و رسیدگی با همه توان به امور منزل دارد و اگر ایشان به مسجد جهت ایراد خطبه می‌روند آن طور که در تاریخ آمده، چادر آن بانو بر زمین کشیده می‌شد اهمیت حجاب در مناسبات اجتماعی زنان را نشان می‌دهد.

وی بهترین یادگاری از بانوی دو عالم را تسبیحات حضرت زهرا(س) عنوان کرد و گفت: روزی پیامبر اکرم(ص) به منزل ایشان رفتند و آثار خستگی را در وجود دختر نازنین‌اش می‌بینند. به آن حضرت تعلیم ذکر 34 بار الله اکبر، 33 مرتبه سبحان‌الله و 33 مرتبه الحمدالله را فرمودند که جهت رفع مشکلات ذکر بگوید که به تسبیحات حضرت زهرا(س) معروف شد.

این کارشناس مذهبی تاکید کرد: اگر افراد جامعه با الگو قرار دادن شجاعت، متانت، ولایت‌مداری حضرت زهرا(س) زندگی فردی و اجتماعی خود را پایه‌ریزی کنند، قطعاً جامعه‌ای ایده‌آل و پویا خواهیم داشت.

انتهاي پیام

  • چهارشنبه/ ۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۱۴:۰۷
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 91020603138
  • خبرنگار :