حضرت زهرا (س) مصداق عینی حامی ولایت بودند

ريیس حوزه علمیه امیرالمؤمنین ابهر گفت: خظبه حضرت زهرا(س) در مسجدالنبی و یا سکوت ایشان در برابر ابوبکر، از جمله مهم‌ترین اقدام دوراندیشانه این بانوی دو عالم در دفاع از ولایت بود.

ريیس حوزه علمیه امیرالمؤمنین ابهر گفت: خظبه حضرت زهرا(س) در مسجدالنبی و یا سکوت ایشان در برابر ابوبکر، از جمله مهم‌ترین اقدام دوراندیشانه این بانوی دو عالم در دفاع از ولایت بود.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعلی جهانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه زنجان، اظهار کرد:روایتی از امام محمدباقر(ع) است که فرمودند اسلام بر روی 5 پایه بنا نهاده شده است که شامل نماز، زکات، روزه، حج و ولایت می‌باشد. ولي به نظر مي‌رسد مردم 4 مورد مابقی را سخت و محکم دنبال کرده‌‌اتد، ولی ولایت را رها ساخته‌اند.

وی افزود: با بررسی خطبه غدیر و آیات ولایت می‌توان اهمیت این امر را درک کرد، امری که طبق دستور مؤکد خدای متعال، پیامبر اگر آن را اعلام نکند همه تبلیغ‌اش ناتمام خواهد ماند. بعد از رحلت پیامبر(ص) حتی حق قانونی علی(ع) را به ایشان ندادند. حضرت فاطمه (س) نه به عنوان دفاع از همسر بلکه با هدف دفاع از ولایت و امام زمان خود وارد میدان شد و جانانه در این راه ایستادگی کرد، دفاعی که بسیار ابتکاری و عالمانه بود.

وي تاکید کرد: حضرت زهرا (س) دوشادوش امیرالمؤمنین(ع) به در خانه صحابه رفت و خطبه غدیر و سفارش پیامبر(ص) در این مورد و رشادت‌های حضرت علی(ع) را يادآور شد تا بتواند حق ولایت را به ایشان بازگرداند.

اين كارشناس مسائل ديني با اشاره به سکوت آن حضرت در مقابل ابوبکر گفت: سکوت این بانو سکوتی بود که تأثیر آن از یک عمر فریاد نیز بیشتر بود و حتی اجازه نداد ابوبکر به دلیل غصب فدک با ایشان حرف بزند.

وی درباره تصمیم آن حضرت برای دفن شبانه، خاطرنشان کرد: شاید این امر تدبیری دوراندیشانه توسط آن بانوی گرامی بود تا همیشه تاریخ انسان‎های حقیقت‌طلب در پاسخ به این سوال به ظلم‌هایی که به سلاله پیامبر(ص) و پاره تن رسول خدا شده است، برسند.

وي از دیگر اقدامات حضرت زهرا(س) در دفاع از کیان ولایت را خطبه آن حضرت در مسجد‎النبی که در حقانیت حکومت امیرالمؤمنین(ع) و مذمت غصب فدک بود، عنوان و تصریح کرد: صدیقه طاهره آن‌قدر با متانت در مسجد حاضر شدند و چنان با صلابت به ایراد خطبه پرداختند که مي‌تواند بهترین الگوی زنان در همه دوره‌های تاریخ براي حضور در اجتماع باشد.

انتهاي پیام

  • چهارشنبه/ ۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۱۳:۵۹
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 91020603134
  • خبرنگار :