مديركل امور اعزام مبلغ دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم گفت: دستگاهها و نهادهاي فرهنگي، تبليغي و مراكز علمي نسبت به فاطمهشناسي و معرفي و انتقال فضائل اهل بيت(ع) به ويژه حضرت زهرا(س) تكليف و وظيفه دارند.
حجتالاسلام و المسلمين سيدغلامعباس موسوي در حاشيه برگزاري مراسم عزاداري حضرت فاطمه(س) در گفتوگو با خبرنگار دين و معارف اسلامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به اينكه «فاطمه زهرا(س) به عنوان گوهر آفرينش و نگين خلقت و هدف اصلي همچنان ناشناخته ماندهاند»، افزود: لازم است در خصوص معرفي فضائل زهراي مرضيه (س) و سيره و مرام ايشان و الگوهاي شخصيتي اين بانوي يگانه به جامعه اسلامي تلاش وافري انجام دهيم.
وي خاطرنشان كرد: جامعه امروزي ما بيشتر از گذشته نياز به معرفي اسوهها و الگوها دارد و اگر ما بتوانيم به درستي فاطمه زهرا (س) را به مردم و نسل جوان و به ويژه بانوان معرفي كنيم راه سعادت كمال را در پيشروي آنها قرار دادهايم.
وي با بيان اينكه «حضرت زهرا(س) محور، ملاك، معيار و چراغ فروزندهاي براي رسيدن به كمال الهي است»، گفت: قطعا ايشان باعث نجاتبخشي بشريت خواهد بود در صورتي كه بتوانيم به درستي و خوبي ابعاد شخصيتي اين بانوي يگانه را بشناسيم.
مديركل امور اعزام مبلغ دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم تصريح كرد: زهرا(س) در عرصههاي مختلف براي ما به عنوان معيار و الگو ميتواند باشد، الگو در زندگي، صحنه اجتماع، تربيت فرزندان سالم و شايسته، همسرداري، مباحث سياسي و به عنوان اولين مدافع ولايت در اين مسير به شهادت رسيدند و جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند و از حريم ولايت جانانه دفاع كردند.
وي با اشاره به ابعاد معنوي و فردي حضرت زهرا(س) افزود: آن حضرت در بعد عبادت و زهد و معنويت يك عارف و زاهد و مومنه بيبديل و بيهمتا بودند كه در اين ابعاد نيز جامعه و جوانان ما بيش از پيش نياز به معرفي اين الگو دارند.
وي گفت: در ايام فاطميه كه جامعه سوگوار شهادت زهراي مرضيه(س) است لازم است مبلغين در خدمت مردم قرار گيرند و فضائل اهل بيت (ع)، احكام دين و معارف اسلامي را به مردم منتقل كنند كه در اين ارتباط دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم در ايام دهه دوم 500 مبلغ به سراسر كشور اعزام كرده است.
انتهاي پيام