رييس تربيت بدني دانشگاه علوم انتظامي با بيان اينكه مردم بايد پليس را مظهر قدرت بدانند و به آن اعتماد كنند، گفت: متاسفانه در محيطهاي ورزشي چيزي به نام شاخص ورزشي وجود نداشت.
به گزارش خبرنگار «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رييس تربيت بدني دانشگاه علوم انتظامي در حاشيه نخستين نشست تخصصي مديران تربيت بدني ناجا با بيان اينكه در محيطهاي ورزشي چيزي به نام شاخصهاي ورزشي وجود نداشت تا به وسيله آن بتوان ميزان قدرتمندي و توان ورزشكاران را ارزيابي كرد گفت: متاسفانه ما تنها در ميادين مسابقات و سالنها متوجه اين شاخصها ميشديم.
وي با بيان اينكه براي تمامي دانشجويان دانشگاه علوم انتظامي شاخصهاي ورزشي تعريف شده است، گفت: هر يك از دانشجويان براي ورود به ترم بعدي تست ورزشي ميشوند و اگر فردي شاخصها را به دست نياورد مردود ميشود.
رييس تربيت بدني دانشگاه علوم انتظامي ادامه داد: در دانشگاه علوم انتظامي يك سالن سنجش جسماني درست كرديم كه در آن تمام اندام دانشجويان به صورت علمي مورد بررسي قرار گرفته و بر اساس آن هر دانشجو براي شركت در رشتههاي ورزشي تعيين ميشود.
وي با بيان اينكه ورزشها به دو دسته مورد تاييد ناجا و مورد علاقه دانشجويان تقسيم شده است، گفت: ورزشهايي نظير تكواندو، دوميداني، كاراته، كشتي و رزمي از جمله ورزشهايي است كه مورد تاييد ناجاست اما ممكن است برخي از دانشجويان به ساير رشتههاي ورزشي علاقه داشته باشند در همين راستا امكاناتي را نيز در اختيار اين دسته از افراد قرار داديم.
رييس تربيت بدني دانشگاه علومانتظامي با بيان اينكه دانشجويان دانشگاه علوم انتظامي بايد در هر ترم 96 ساعت را براي ورزشهاي رزمي سپري كند، گفت: در پايان ترم بايد نمره اين افراد به حد نصاب برسد و دانشجويان كارداني در هنگام فارغالتحصيلي بايد كمربند قهوهاي و دانشجويان كارشناسي بايد كمربند مشكي بگيرند.
به گفته وي، علاوه بر اين موارد در پايان هر ترم نيز دانشجويان بايد از لحاظ دفاع شخصي نيز به تخصص برسند.
انتهاي پيام