رييس انجمن مديران سالنهاي سينما با اشاره به مسووليتهاي سنگيني كه بر روي دوش اين صنف است،ادامه داد: بزرگترين دغدغه و مشكل اعضاي اين صنف، عدم تامين امنيت شغلي است.
وجيه الله شهيدي كه در آستانه روز ملي سينما دربارهي مشكلات و دغدغههاي اين صنف سخن ميگفت، در گفتوگويي با خبرنگار بخش سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت:دغدغه اصلي اعضاي صنف مديران سينما، تامين امنيت شغلي است. متاسفانه هيچ قانوني در اين زمينه وجود ندارد و مديران اگر كوچكترين اختلافي با صاحب سينما پيدا كنند به راحتي اخراج ميشوند.
وي با اشاره به شرايط سخت كاري اعضاي صنف مديران سالن سينما،توضيح داد: اين صنف درحاليكه وابسته به خانه سينما است، اما در حقيقت بايد از سوي وزارت ارشاد حمايت شود، چرا كه مديران سينما وقتي ميخواهند به عنوان مدير سالني كار كنند بايد تاييديه و كارت وزارت ارشاد را داشته باشند.
شهيدي در عين حال مطرح كرد:وزارت ارشاد مسووليت كليه اتفاقاتي كه در سينما ميافتد را برعهده مديران آنها گذاشته است.حتي تهيه كنندگان فيلمهاي خود را به مدير سينما تحول ميدهند و اين مدير است كه بار تمامي مسئوليتها را تنهايي به دوش ميكشد.
وي با بيان اينكه، صنف مديران سينما، تنها صنفي است كه اعضايش آموزش ديدهاند،يادآور شد: در ابتداي انقلاب و زمان مديريت آقايان انوار و حيدريان در وزارت ارشاد، صنف مديران سينما تنها صنفي بود كه تمامي اعضاي آن بايد آموزش ميديدند و حتي قانوني وجود داشت كه سينماها نميتوانند مديران آموزش نديده را جذب كنند.
شهيدي از انحلال اين قانون اظهار تاسف كرد و گفت: در اين شرايط هر كس ميتواند مدير سينما شود و البته به راحتي هم صاحب سينما او را از كار اخراج ميكند. شرايط به گونهاي است كه برخي از مديران آموزش ديده هم اكنون بيكار هستند و مسوولان هيچ فكري به حال آنها نميكند.
رئيس انجمن مديران سينما خواستار حمايت بيشتر وزارت ارشاد از اين صنف شد و گفت:اين حمايت بيشتر بايد انجام شود چون از ما مسووليت بزرگي را طلب ميكنند.
انتهاي پيام