وزير نيرو در گفت‌وگو با ايسنا: سه آرزويم محقق شد؛ حالا نوبت آرزوهاي بزرگ‌تر است!

وزير نيرو با اشاره به اين‌كه سه آرزوي بزرگ من براي صنعت آب و برق كشور محقق شده است، گفت: حالا نوبت پيشروي به‌سوي آروزهاي بزرگ‌تر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حدود يك‌سال پيش بود كه وزير نيرو از سه‌آروزي خود در دوران مسئوليتش خبر داد و ابراز تمايل كرد كه اين آرزوها ظرف يك‌سال محقق شود، حالا گرچه از محقق‌شدن اين خواسته‌ها خوشحالي خود را پنهان نمي‌كند، اما مي‌گويد اكنون بايد به آرزوهاي بزرگ‌تر فكر كرد.

مجيد نامجو در گفت‌وگويي كه ارديبهشت‌ پارسال با ايسنا داشت، با ابراز اميدواري از اين‌كه همكارانم در بخش آب امسال سه آرزوي مرا محقق كنند؛ گفته بود که آرزوي من اين است كه بلندترين سد بتني كشور (كارون 4) را افتتاح كنيم؛ همچنين بلندترين سد خاكي كشور (گتوند) را آبگيري كنيم و بلندترين سد بتني دنيا (سد بختياري) را كلنگ‌زني كنيم.

حالا پس از آبگيري بلندترين سد خاكي كشور كه سومين حلقه از زنجيره اتفاقات مهم در صنعت سدسازي كشور پس از افتتاح "كارون4" و كلنگ‌زني "بختياري" است، وزير نيرو گفت: پس از محقق شدن اين سه‌خواسته مهم در دولت دهم، بايد خدا را شكر كنم و ان‌شالله عمليات اجرايي سد بختياري كه بلندترين سد بتني دوقوسي دنياست و قرارداد اجرايي آن هم در آخرين روزهاي پارسال به امضا رسيد، توسط متخصصان ايراني آغاز شود و به بار نشيند.

نامجو با بيان اين‌كه حالا مي‌توان گفت پس از محقق شدن اين سه خواسته، نوبت آرزوهاي بزرگ‌تر است، در توضيح خواسته‌هاي آينده خود افزود: چند موضوع است كه جزو آرزوهاي ديرينه كساني است كه در اين كشور مسئوليت وزارت نيرو را داشته‌اند. اولين آرزويم اين است كه پس از اجراي قانون هدفمندي يارانه‌ها به سمتي حركت كنيم كه بتوانيم از منابع ملي خودمان به‌خوبي استفاده كنيم و حداكثر بهره‌وري را صنعت آب و برق براي خودمان ايجاد كنيم.

وي ادامه داد: هنوز در كشور اين ظرفيت وجود دارد كه تا 30درصد از مصرف برق در بخش هاي غير توليدي كاهش يابد كه انتظار دارم در اين جهت به خوبي فعال شوند و اين خواسته را محقق كنند.

وزير نيرو با انتقاد از بهره‌وري پايين در استفاده از آب نيز گفت: ما به صورت خيلي غير اصولي از منابع آبي‌مان در بخش كشاورزي استفاده مي‌كنيم كه بايد به روش‌هاي نوين آبياري ازجمله آبياري تحت فشار و تغيير الگوي كشت روي آوريم.

او خاطرنشان کرد: بايد به اين نكته اذعان كرد كه اگر حساب و كتاب كنيم، با مصرف درست آب ‌هيچ كجاي كشورمان مشكل كمبود آب ندارد و وقتي همه به اصل "درست مصرف كردن" پايبند باشند، اين امكان براي وزارت نيرو محقق مي‌شود كه اگر جايي مشكل آب وجود دارد، منابع آبي را منتقل كند و به دست كساني برساند كه به شدت به ان احتياج دارند.

انتهاي پيام

  • جمعه/ ۷ مرداد ۱۳۹۰ / ۱۲:۰۴
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 9005-03669
  • خبرنگار : 71188