معاون دانشجويي دانشگاه علوم و معارف قرآني تاكيد كرد: اگر خواستار تاثيرگذاري امر به معروف و نهي از منكر هستيم، بايد فرهنگسازي كنيم.
حجتالاسلام والمسلمين سيدمعصوم حسيني در گفتوگو با خبرنگار دين و معارف اسلامي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اشاره به اينكه مسئولان كشور بايد در زمينه امر به معروف راهكارهايي قانوني تبيين كنند، اظهار كرد: اگر مسائل به صورت قانوني دنبال شود زمينه براي پيگيري آنها آماده خواهد شد.
وي افزود: اگر يك قانون مدون و جامع براي امر به معروف و نهي از منكر تهيه شود، ميتوانيم در كنار قوانين شرعي كه علما ارائه ميكنند شاهد پيشرفت چشمگير در اين زمينه بوده و ديگر لزومي نخواهد داشت كه نيروي انتظامي وارد عمل شود، بلكه با فرهنگسازي به كمك وزارت ارشاد، سازمان تبليغات اسلامي، حوزههاي علميه و ساير مسئولان فرهنگي به نتايج مطلوب خواهيم رسيد.
حسيني عنوان كرد: همانطور كه انسان براي رسيدن به كمال نياز به عبادت خدا دارد، در زندگي روزمره نيز براي دستيابي به سعادت و آرامش بيشتر نيازمند معاشرت با سايرين است و اين آرامش بدون امر به معروف و نهي از منكر محقق نخواهد شد.
معاون دانشجويي دانشگاه علوم و معارف قرآني درادامه خاطرنشان كرد: ما بايد در چارچوب قوانين دين به وظيفه شرعي خود عمل كنيم، ولي اين دليل بر بيحرمتي به افراد نميشود، زيرا امكان دارد بعد از تذكري ملايم فرد متوجه اشتباه خود شود، ولي در صورتي كه سخن ما اثري نداشته باشد بايد مطابق قانون هر كشور با فرد برخورد شود.
اين استاد معارف و علوم قرآني عنوان كرد: در اسلام آمده است كه اگر احساس كرديد در صورت امر به معروف حرمت شما نگه داشته نخواهد شد و امكان دارد آبروي شما بريزيد، نبايد پيگيري كنيد و اين امر نشان ميدهد، براي امر كردن به معروف و يا نهي از منكر بايد شرايط و فضا محيا شده و بعد اقدام شود.
انتهاي پيام