مديرعامل بانك كشاورزي: واگذاري اعتبارسنجي به بيرون از سازمان يك روش‌ خطرناك است

مديرعامل بانك كشاورزي با بيان اينكه واگذاري اعتبارسنجي به بيرون از سازمان يك روش‌ خطرناك مديريت ريسك است اظهار كرد كه بحران‌هاي مالي ممكن است با تاخير به كشور برسند اما بايد از تجربيات پيشين استفاده كرد.

به گزارش خبرنگار بانك و بيمه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمد طالبي در كنفرانس بين‌المللي صنعت بانكداري و اقتصاد جهاني درباره روش‌هاي مديريت ريسك در بانك‌ها اظهار كرد:‌ بانك با انوع ريسك مواجه است كه نرخ بهره يا سود بانكي مهمترين اين ريسك‌ها است، علاوه بر اين ريسك بازار كه شامل قابل معامله بودن دارايي‌هاي نهاد مالي است هم وجود دارد.

وي ادامه داد: ريسك حاكميتي كه شامل سرمايه گذاري در خارج از مرزهاست و تاثيرگذاري اتفاقات سياسي روي آن در كنار ريسك نقدينگي كه قابليت نقدشوندگي دارايي‌هاي نهاد مالي است از جمله مهمترين ريسك‌هاي ديگر است.

وي همچنين از ريسك‌هاي عملياتي و تكنولوژيكي هم نام دارد.

طالبي با تاكيد بر اهميت مديريت ريسك گفت: مديريت نقدينگي، بيمه سپرده‌ها و رعايت قوانين و مقررات مثل حد كفايت سرمايه از جمله روش‌هاي مديريت ريسك هستند.

مديرعامل بانك كشاورزي در توضيح دلايل ايجاد بحران مالي به دليل ريسك‌ها گفت: نظام مالي جهان بيش از حد بر اين باور تاكيد داشت كه مديريت پرتفو باعث كاهش ريسك مي‌شود و نوآوري در ابزارهاي مالي معجزه مي‌كند. يا اين‌كه به كارايي بازار به شدت باور داشت. اما همه اين باورها به دليل رعايت نكردن مديريت ريسك فرو ريخت چون پيش از آن فكر مي‌شد اگر اتفاقي در بازار مالي بيفتد مراجع تصميم‌گيري قادر به مديريت هستند.

وي همچنين از واگذاري اعتبارسنجي به بيرون از سازمان به عنوان روش‌هاي خطرناك مديريت ريسك نام برد.

طالبي تاكيد كرد: بحران‌هاي مالي ممكن است با تاخير به كشورمان برسد اما بايد از تجربيات پيشين استفاده كرد.

انتهاي پيام

  • دوشنبه/ ۱۳ تیر ۱۳۹۰ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 9004-07778
  • خبرنگار :