/آرزو براي دهه‌ي 90 تلويزيون/ حسن جوهرچي: اميدوارم تلويزيون روند رو به رشد خود را ادامه دهد

حسن جوهرچي ارزيابي‌اش از دهه‌ي 80 تلويزيون را اينگونه خواند: به عقيده من تلويزيون در زمينه‌ي سريال‌سازي در دهه‌ي 80 نسبت به دهه 70 موفق‌تر بود و بسيار عالي و فعال عمل كرد.

اين بازيگر تلويزيون در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: تلويزيون در دهه‌ي 80 نسبت به دهه‌ي 70 پيشرفت زيادي داشت به خصوص در حوزه‌ي سريال‌سازي كه سريال‌هاي ويژه‌ي بسياري ساخته شد؛ به عنوان مثال سريال‌هاي پرمخاطبي همچون: «شب دهم»، «مدار صفر درجه»،‌ «ميوه ممنوعه»، «دلنوازان»، «فاصله»، «ترانه مادري» و «نرگس» كه آثار پرمخاطبي بودند؛ همچنين سريال «مختارنامه» به كارگرداني داوود ميرباقري كه هم‌اكنون در حال پخش است يكي از برجسته‌ترين آثاري است كه تلويزيون تا به حال داشته و جاي تحسين دارد.

وي در ادامه با اشاره به ركودي كه سينما در دهه‌ي 80 داشت، يادآور شد: در واقع ركودي كه در دهه‌ي 80 براي سينما اتفاق افتاد باعث شد تا تلويزيون به فكر بيفتد. سينما در دهه‌ي 70 شايد نزديك به 10 فيلم خوب داشت اما در دهه‌ي 80 آثار سينمايي ما واجد شرايط برجسته شدن نبودند ولي در ازاي آن تلويزيون بسيار فعال و فوق‌العاده بود و توانست پيشرفت خوبي داشته باشد.

بازيگر سريال «او يك فرشته بود» ضمن تشكر از رييس سازمان صدا و سيما به خاطر پيشرفت‌هايي كه تلويزيون در دهه‌ي 80 و به خصوص در زمينه سريال‌سازي داشت، بيان كرد: بخشي از موفقيت‌ها و پيشرفت‌هاي تلويزيون در دهه 80 به تلاش‌هاي آقاي ضرغامي برمي‌گردد؛ سياست هاي خيلي خوبي كه ايشان براي تلويزيون طراحي كردند نتيجه‌ي خوبي داشت؛ البته كم و كاستي‌هايي هم داشتيم اما آثار خوب هم زياد ساخته شد.

حسن جوهرچي در پايان آرزوي خود براي دهه‌ي 90 تلويزيون را اينگونه خواند: براي خودم، دوستان و همه‌ي كساني كه زحمت مي‌كشند، در دهه‌ي 90 آرزوي موفقيت مي‌كنم و ان شاء‌الله دهه‌ي 90 براي همه دهه خوبي باشد. همچنين اميدوارم تلويزيون در دهه‌ي 90 روند روبه رشد و صعودي خود را ادامه دهد و از لحاظ امكانات و تكنولوژي قوي شويم.

انتهاي پيام

  • جمعه/ ۲۶ فروردین ۱۳۹۰ / ۰۹:۵۴
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 9001-10399
  • خبرنگار : 71404