تاكنون تعدادي از كشورهاي جهان به كاهش واردات مواد غذايي از ژاپن اقدام كردهاند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين كاهش واردات مواد غذايي از ژاپن بيشتر به مناطقي از اين كشور مربوط ميشود كه احتمال ميرود توليد آنها به مواد راديواكتيو آلوده باشند. در همين حال دولت سنگاپور واردات محصولات لبني، ميوه و سبزيجات، محصولات دريايي و گوشت را از ژاپن متوقف كرد.
نيوزلند هم در اقدامي مشابه واردات مواد غذايي مورد نياز خود از ژاپن را به حالت تعليق درآورد؛ كرهجنوبي نيز اعلام كرد كه واردات محصولات غذايي دريايي از ژاپن را كاهش داده است.
صنعت سوشي مالزي نيز به دليل اعمال محدوديتهاي واردات از ژاپن با مشكل مواجه شده است؛ بزرگترين رستوران زنجيرهاي سوشي در مالزي اعلام كرد كه به طور موقت واردات مواد موردنياز خود از ژاپن را متوقف كرده است.
در همين حال فرصتي براي توليدكنندگان و صادركنندگان محصولات كشاورزي چين به وجود آمده تا سهم خود را در بازارهاي منطقه افزايش دهند.
انتهاي پيام