كارشناس مسايل جوانان با تاكيد بر اين كه ضرر ادغام سازمان ملي جوانان و سازمان تربيت بدني براي جوانان بيشتر از منفعت اين اقدام است، گفت: با اين ادغام جوانان همچنان در حاشيه باقي ميمانند.
رحيم محمدزاده در گفتوگو با خبرنگار «جوانان» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عنوان كرد: تنها مساله جوانان كه نيازمند برنامهريزي كلان است، ورزش نيست، چرا كه تنها جوانان ورزشكار نيستند و گروههاي مختلف سني از كودكي تا كهنسالي به ورزش حرفهاي و غيرحرفهاي ميپردازند.
وي با بيان اين كه وجود يك دستگاه مستقل براي رسيدگي به امور گروههاي خاص مانند جوانان و زنان در كشور ضروري است، در عين حال تاكيد كرد: اين دستگاه بايد داراي جايگاهي قابل قبول در سطوح عالي تصميم سازي باشد، در غير اين صورت بود و نبود دستگاه متولي امور جوانان بيفايده است.
اين كارشناس مسايل جوانان با اشاره به اين كه در حال حاضر سازمان ملي جوانان در سطح معاون رييس جمهور در جلسات هيات دولت حضور دارد، خاطر نشان كرد: با اين وجود به نظر ميرسد، سازمان ملي جوانان قادر نيست كه جايگاه واقعي وكيل مدافعي خود نسبت به جوانان را به منصه ظهور برساند.
وي ادامه داد: بر اين اساس تشكيل يك وزارتخانه مستقل براي رسيدگي به امور جوانان ميتواند موجب بهبود وضعيت آنها شود، اما فعاليت مشترك اين وزارتخانه در حوزه ورزش، توام با حوزه جوانان موجب در حاشيه باقيماندن جوانان و مسايل مبتلا به آنها ميشود.
به اعتقاد محمدزاده در حال حاضر و با وجود فعاليت يك سازمان مستقل در حوزه جوانان، مسايل جوانان به درستي طرح و ريشه يابي نميشود، اين در حاليست كه با تشكيل وزارت ورزش و جوانان و به دليل اهميت مقوله ورزش در نظر عوام و خواص، مسايل جوانان حتي بيش از پيش به حاشيه رانده ميشود.
وي در خاتمه با تاكيد بر اين كه جايگاه حقوقي سازمان متولي امور جوانان در كشور نيازمند ارتقاء است، يادآور شد: اين ارتقاء بايد واقعي باشد و منجر به پر شدن خلاءهاي موجود در زمينه تقويت همكاري ساير دستگاهها با دستگاه متولي امور جوانان شود.
انتهاي پيام