/هدفمندشدن يارانهها در نانواييها/ يك دارنده نانوايي تافتون: اگر به كارگران برسند، كيفيت نان بهتر ميشود
يك فعال در صنعت نان سنتي كه در گذشته نان تافتون را به صورت دولتي عرضه ميكرده درباره نوع آراد ارائه شده گفت: نوع آرد تغييري نكرده ولي آردي كه قول داده بودند بدهند را هنوز ندادهاند. صفر در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) درباره اندازه نان اظهار كرد كه اندازه نان فرقي نكرده است و ادامه داد: نان را قبل از اجراي قانون هدفمندسازي يارانهها 90 تومان ميفروختيم و اكنون 200 تومان به فروش ميرسد مقدار پخت روزانه نان نيز نسبت به قبل حدود 700-600 تا فرق كرده و كمتر پخت ميشود. وي دليل پخت كمتر نان را گراني و صرفه جويي بيشتر دانست و تصريح كرد: اگر به وضعيت كارگر برسند، كيفيت نان بهتر ميشود، ولي اگر به كارگر نرسند، نه! به گفته او درست است كه آرد نياز اصلي نان است اما كارگر هم شرط است و بايد به كارگران نانواييهاي هم رسيدگي شود. صفر درباره اينكه گفته شده با اضافه كردن افزودنيها به نان ميتوانند آن را با قيمت بيشتر عرضه كنند، گفت: اينها شايعه است نان تافتون مايه ترش و آرد است، افزودني در كيفيت نان تاثير ندارد. اين مالك نانوايي تافتون در تهران يادآور شد كه روزانه 12 ساعت كار ميكنند و 600 تا 700 نان كمتر از زمان اجرايي شدن قانون هدفمندسازي يارانهها پخت ميكنند. انتهاي پيام