وزير اقتصاد تاكيد كرد كه مهمترين دستاورد اجراي قانون هدفمند كردن يارانهها اثبات اطمينان متقابل مردم و دولت بود.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سيد شمسالدين حسيني در حاشيه ديدارش با رييس مجلس سومالي با بيان اينكه دولت به اين موضوع رسيده است كه دانش مردم ايران و گذشت آنها بزرگترين دستمايه براي انجام كارهاي بزرگ است، گفت: در بسياري از كشورها وقتي اصلاحات اقتصادي محدودتري نسبت به آنچه در ايران انجام شد رخ داد، با واكنشهاي اجتماعي مردم برخورد كرد، در حالي كه مردم ما با اجراي اين طرح به خوبي همراهي كردند.
وي با بيان اينكه برنامه بلند اصلاحات اقتصادي كشور با آرامش در حال انجام است، گفت: امروز مردم بيش از گذشته اذعان دارند كه بايد قدر منابع را دانست و خودشان در صرفهجويي و استفاده درست از انرژي پافشاري ميكنند كه اين موضوع ميتواند همه را به رفاه بيشتر برساند
وي با تاكيد بر لزوم تحقق اين آرزو كه در ايران هيچ كس فقير نباشد، گفت: مهمترين دستاورد اجراي قانون هدفمند كردن يارانهها اين بود كه به دنيا ثابت شد اطمينان متقابل ميان مردم و دولت ايران وجود دارد.
حسيني با بيان اينكه دستاوردهاي مالي و اقتصادي اجراي اين قانون بسيار زياد است، گفت: در همين مدت كوتاه از اصلاح قيمتها مصرف سوخت و به خصوص نفت گاز بسيار كاهش يافته است.
وزير اقتصاد تاكيد كرد: علاوه بر كاهش مصرف همزمان با اصلاح قيمتها قاچاق سوخت نيز به شدت كاهش يافته است و اين موضوع دربارهي گازوئيل كه همراه با سهميه بندي نيز بود به خوبي قابل مشاهده است. ضمن اينكه قاچاقچيان سوخت همزمان با آن به قاچاق كالاهاي ديگر از جمله پوشاك نيز مشغول بودند، اما هماكنون كه صرفه اقتصادي قاچاق سوخت از بين رفته قاچاق كالاهاي همراه آن نيز به شدت كاهش پيدا كرده است.
حسيني در پايان گفت: فكر ميكنم گام ديگر در كنار اصلاح رفتارهاي مصرفي، اصلاح روشهاي توليد و افزايش بهرهوري است و همزمان كه رفتارهاي مصرفي اصلاح ميشود مازاد منابع آن در اختيار توليد قرار ميگيرد.
انتهاي پيام