/الگوي اسلامي -ايراني پيشرفت/ عضوكميسيون فرهنگي مجلس درگفت‌وگوباايسنا: همه مسائل و موضوعات خود را با الگوي مد نظر مقام معظم رهبري ساماندهي كنيم

عضو كميسيون فرهنگي مجلس با اشاره به برگزاري اولين نشست انديشه‌هاي راهبردي با حضور مقام معظم رهبري گفت: اين نشست در جايگاه خود بي‌نظيرترين و جديدترين نشست در سياست‌گذاري و تعيين استراتژي كلان براي نظام مقدس جمهوري اسلامي بوده كه صرفا جايگاه علمي، تحقيقاتي و بهره‌مندي از توان نخبگان كشور در كشورهاي مختلف را نشان مي‌دهد.

سيدرمضان شجاعي كياسري با اشاره به تاكيد مقام معظم رهبري بر تدوين سند الگوي اسلامي - ايراني پيشرفت به خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: اين گونه نشست‌ها بيشتر با صبغه انديشه‌ورزي و علمي صورت مي‌گيرد.

وي با اشاره به آزمون و خطاهاي مختلف صورت گرفته در 30 سال گذشته درمسائل سياسي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي، گفت: براساس اين كه ايران به عنوان ام‌القراي جهان اسلام بوده و حكومت در آن مبتني بر آراء مردم بوده و ريشه در اعتقادات و باورهاي آنها دارد، لذا ديگر زمان آن فرا رسيده كه يك استراتژي، الگو و نمونه‌اي در همه بحث‌هاي اقتصادي، سياسي، اجتماعي و فرهنگي ارائه كنيم.

نماينده مردم ساري در خانه ملت، در خصوص علت ارائه چنين الگويي نيز، گفت: تاكنون بخش‌هاي مختلف سياسي، اقتصاد و ... ما وام گرفته و بهره‌گيري شدن از ساير فرهنگ و كشورها بوده و ضرورت دارد كه همه مسائل و موضوعات اداري، قضايي و سياسي، حكومت‌داري، اقتصاد و مباني فرهنگي را با الگوي ايراني اسلامي كه مورد نظر مقام معظم است، ساماندهي كنيم، چرا كه هم در تمدن و فرهنگ ايران اسلامي ما در اين راستا ظرفيت‌هايي وجود دارد و هم حكومت ما حكومت اسلامي است؛ لذا بايد مبتني بر احكام نوراني اسلام ناب محمدي (ص) حركت كنيم.

به نظر شجاعي‌كياسري، اگر اين رخداد و اتفاق در پيش‌نويس و پيش‌بيني سند راهبردي صورت گيرد، قطعا گام و حركت جديدي در اداره حكومت در جهان خواهد بود و مي‌تواند الگويي هم براي ديگران باشد.

اين نماينده اصولگراي مجلس شوراي اسلامي، با بيان اين كه نشست‌هايي مانند نشست انديشه‌هاي راهبردي بيشتر با صبغه انديشه‌ورزي و علمي صورت مي‌گيرد، گفت: لذا بايد با همين شيوه، مسائل و موضوعات، مورد نقادي قرار گرفته و بايد ابعاد مسائل و مشكلات پيش‌رو هم روشن و نقاط قدرت و قوت آن هم شناخته شود. هم‌چنين اين بحث‌ها و نشست‌هاي حوزه فكري و فرهنگي بايد توسعه پيدا كند.

وي در پايان با اشاره به توصيه مكررمقام معظم رهبري در بحث‌ها و صحبت‌هاي خود در خصوص توليد علم و مهندسي فرهنگي، تغيير و تبديل كتب آموزشي و آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها گفت: اين مسايل امروز هم دوباره با هم با تاكيد معظم‌له بار اجرايي و عملياتي پيدا كرده است و همه اين‌ها مي‌تواند گام مثبتي در تثبيت و انجام ديدگاه مقام معظم رهبري باشد.

انتهاي پيام

  • شنبه/ ۲۷ آذر ۱۳۸۹ / ۱۱:۵۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 8909-11619.169384
  • خبرنگار : 71291