مدير راديو ايران با اعلام مخالفت با حضور گويندگان راديو در تلويزيون و تاکيد بر اين که گويندگان راديو بايد تنها به اين رسانه اختصاص داشته باشند، گفت: اين سياستي بوده که در گذشته اعمال ميشده و در حال نيز ادامه دارد.
حميد شيخ محمدي در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون و راديو خبرگزاري دانشجويان ايران( ايسنا)، تصريح کرد: تفکيک گويندگان به اين معني نيست که بين راديو و تلويزيون تضاد وجود دارد، اما اين تفکيک بايد رواج پيدا کند.
وي با اشاره به حضور موفق گويندگان راديو در تلويزيون، ادامه داد: نبايد اجازه دهيم هر فردي در تلويزيون موفق بود از راديو برود. راديو اختصاصا بايد گويندگان خودش را داشته باشد. ما مشکلي با تلويزيون نداريم، اما بهتر است خوب ها را براي خودمان نگه داريم.
مدير راديو ايران تاکيد کرد: بخشي از اعتبار هر راديو به گويندگان اختصاصي و صداي گويندگانش بستگي دارد؛ به همين دليل در شبکههاي مختلف راديويي تفکيک قائل شديم و در جهت رعايت اين امر با توجه به تجربيات قبلي اعلام کرديم گويندگان راديو ايران تنها به اين شبکه اختصاص دارند.
شيخ محمدي در ادامه دربارهي ارزيابياش از برنامهاي چون «راديو هفت» كه با حضور برخي عوامل راديويي توليد و پخش ميشود، گفت: اين امر با هماهنگي انجام شده و قرار بر اين است که شبکههاي سيما آنچه را که از طرف معاونت ابلاغ شده رعايت کنند. درصورتي که خواستههاي ما را رعايت کنند مشکل خاصي از نظر ما وجود ندارد.
مدير راديو ايران در پايان عنوان کرد: برنامهاي مثل «راديو هفت»، برنامهي خوبي است. اما زماني ميتواند بيشتر راديو را معرفي و تبليغ کند که يک سري نکات و مسائل را مورد توجه قرار دهد. به عنوان مثال مشخص شود گوينده اين برنامه چه کسي و مشخصا از چه شبکهاي است و اين که آيا اين گوينده متعلق به تلويزيون يا راديو است؛ نه اين که گويندهاي در برنامه حضور داشته باشد و مشخص نشود اين فرد به کجا تعلق دارد.
انتهاي پيام