درخواست مجدد وزير اقتصاد از رسانه‌ها: فوايد و نقاط قوت هدفمندكردن يارانه‌ها را يادآوري كنيد تا مردم گمراه نشوند

وزير امور اقتصادي و دارايي در اجلاس ماهانه شوراي عالي استان‌ها پس از توضيحاتي مفصل درباره ضرورت اجراي طرح هدفمندي يارانه‌ها خاطر نشان كرد: در اين سال‌ها راهكارهاي زيادي براي اصلاحات اقتصادي كشور ارائه مي‌شد كه يا نشدني بود يا منجر به اجحاف مي‌شد و يا اصلا اجرايي نمي‌شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سيد شمس‌الدين حسيني با بيان اينكه براي اجراي اين طرح نيازمند آگاهي و همراهي مردم هستيم، افزود: يكي از ارگان‌هايي كه در تعامل مستقيم با مردم و برآمده از خود آنها هستند و مردم حرفشان را مي‌خوانند، همين شوراها و شهرداري‌ها هستند و ما براي اجراي اين طرح و پيوست اجتماعي آن نيازمند كمك شوراها هستيم.

وي با اشاره به برخي از جوسازي‌ها در مورد اشكالات احتمالي اجراي اين قانون گفت: وقتي موضوعي تبديل به قانون شده ديگر نبايد در مورد ضعف آن جو سازي كرد، اما در حال حاضر بسياري از رسانه‌ها نسبت به پيدا كردن نقاط ضعف آن اقدام مي‌كنند، در حالي كه موفقيت و يا درست اجرا نشدن آن مستقيما با زندگي مردم در ارتباط است.

حسيني اضافه كرد: اگر اين نگاه وجود داشته باشد كه چون به فردي راي نداده‌ايم اين دولت دولت ما نيست و يا دلمان از موفق نبودن آن خنك مي‌شود و براي ما فرقي هم ندارد، بسيار ضرر خواهيم كرد، چرا كه در نهايت اجرايي نشدن اين طرح درد بيشتري را به مردم تحميل مي‌كند و ما مي‌خواهيم اين درد را حل كنيم.

وي با اذعان نسبت به اين كه ممكن است در مسير اجرا مشكلات و كاستي‌هايي وجود داشته باشد، افزود: اين ضعف‌ها در همه طرح‌ها وجود دارد، اما قطعا راه اصلاح و بهبود اوضاع بسته نيست و با توجه به اينكه هدف و برنامه‌ريزي اين طرح در جهت عدالت است، قطعا همكاري زيادي از سوي مردم خواهيم داشت.

وزير اقتصاد خطاب به رسانه‌ها همراهي و آگاهي بخشي آنها براي مردم را خواستار شد و گفت: از آنها مي‌خواهم كه در مورد اين مساله خود را يك ايراني بدانند، نه تنها يك ژورناليست؛ اما متاسفانه اين روزها در رسانه‌ها صداهايي را مي‌شنويم و حرفهايي را بيان مي‌كنند كه تنها به دنبال نشان دادن نقاط ضعف است، در حالي كه ما از شما مي‌خواهيم فوايد و نقاط قوت طرح را به مردم يادآوري كنيد تا گمراه نشوند.

وي در توضيح ضرورت اجرايي اين طرح براي جراحي اقتصادي ايران، اظهار كرد: در اين سال‌ها بيش از يك سوم درآمدهاي كشور به صورت مستقيم و غيرمستقيم براي يارانه اختصاص يافته، در حالي كه تنها هشت درصد از درآمد كشور از محل ماليات تامين مي‌شود و دولت براي جبران اين فاصله در تامين درآمدهاي خود نفت ‌فروشي كرده و در نهايت عوايد فروش نفت به صورت نقدينگي وارد اقتصاد شده و تورم‌هاي بسيار زيانبار را ايجاد كرده است.

به گزارش ايسنا، در ادامه اين جلسه وزير اقتصاد به سوالات اعضاي شوراي عالي استان‌ها در مورد چگونگي اجرا و برخي از ابهامات هدفمندي يارانه‌ها پاسخ داد.

انتهاي پيام

  • جمعه/ ۳۰ مهر ۱۳۸۹ / ۱۱:۲۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 8907-19787
  • خبرنگار :