امام جمعه موقت قم، گفت: آنچه كه باعث گرايش مردم به دين ميشود رفتار و عمل طلاب ديني است.
به گزارش خبرنگار دين و معارف اسلامي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، آيتالله استادي در مراسم عمامهگذاري طلاب حوزه علميه امام رضا(ع) با بيان اينكه بايد حوزهها توانمندي داشته باشند كه بتوانند به دين خدا، تدين مردم و تحكيم عقايد آنان كمك كنند ولي در حال حاضر وضع فعلي اينچنين نيست و ما بايد به ارزش كارمان واقف باشيم، اظهار كرد: از جمله سفارشهاي من به طلاب اين است كه بدانند انسان بايد در شبانهروز وقتي را هر چند كوتاه به اين مورد اختصاص دهند كه به نعماتي كه خداوند متعال به وي اعطا كرده است بيانديشند و ما بايد به اين نتيجه برسيم كه خداي متعال عنايت بسياري به ما كرده است تا بعد به ارزش آن نيز پي ببريم.
امام جمعه موقت قم گفت: ما بايد در اين شرايطي كه فساد از در و ديوار ميبارد و خداي متعال ما را در مسيري قرار داده است كه انسان ميتواند خود را پاك نگه دارد، متوجه الطاف خداوند متعال نسبت به خودمان باشيم.
وي افزود: وقتي ما منسوب به مكتب امام صادق(ع) هستيم بايد بدانيم كه اين انتساب براي ما مسووليتآور است و گناه ما با گناه ديگران قابل قياس نيست و در طول تاريخ روحانيت و عمامه به سرها زندگيشان به گونهاي بوده است كه مردم به آنها اعتماد داشتند.
استادي با بيان اين مطلب كه زندگي و رفتار ما بايد به گونهاي باشد كه اعتماد مردم به روحانيت افزوده شود و نبايد كاري بكنيم كه اين اعتماد خدشهدار شود، اظهار كرد: اگر شما بخواهيد كه مروج دين باشيد بايد از خيلي چيزها صرفنظر كنيد و چشم شما هر چيزي را نبايد ببيند و بخواند و گوش شما نيز نبايد هر چيزي را بشنود و در اين مسير ميتوانيد با اطلاع از شرح حال بزرگان روحانيت از سيره آنان الگوبرداري كنيد.
امام جمعه موقت قم، با تاكيد بر حفظ ادب و رفتار كردن بر اساس آن، اظهار كرد: طلاب ما نبايد ترديد كنند كه هر اهل علمي هر چه خود را مودب به آداب ديني كنند اين منشا بركت برايشان خواهد بود و همانطور كه يكي از بزرگان فرموده است "روحانيت مثل يك عمامه سفيد است كه يك نقطه سياه در آن پيداست" و ما بايد سعي كنيم كه يك نقطه سياه در زندگيمان وجود نداشته باشد و اين ميسر نميشود مگر با تمرين كردن.
وي با اشاره به ميزان خلوص امام راحل(ره)، گفت: معمولا چنين افرادي خود را در جواني ساختهاند و بايد بدانيم كه اين در توان جوانان هست كه در ايام جواني خود به مقامات بالايي برسند.
استادي افزود: جوانان و طلاب بايد از همان ابتداي جواني و طلبگي خود از يك كياستي برخوردار باشند و بايد بدانيم كه ما در دوراني قرار گرفتيم كه نبايد هر چيز را خواند و به هر چيزي نگريست و طلاب جوان بدانند كه شبهه چيز خطرناكي است و تا زماني كه به حدي از توانايي نرسيدهايد كه بتوانيد به شبههها پاسخ بگوييد بايد جوانب مختلف آن را در نظر گرفته و با احتياط در اين زمينه وارد شده يا اصلا نسبت به مواجهه با آن اقدام نكنيد.
اين عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم، بيان كرد: آنچه در جامعه ميتواند براي ما موثر باشد و به انقلاب و نظام اسلامي مردم را متمايل كند عمل من و شما است.
وي افزود: امروز آنچه كه ميتواند باعث شود كه بنابر رفتار ما مردم نسبت به دين توجه نموده و فكر ديني و تدين مردم را در سطح جامعه گسترش دهد، در گرو عمل، تمرين، راستگويي، درستكاري، اخلاص و توسل ماست.
انتهاي پيام