دستيار ارشد رييسجمهور گفت: امروز جمهوري اسلامي ايران در مقابل انديشه ماديگرايي به عنوان سخنگوي يك فكر نو و انديشه متعالي و كشوري مطرح است كه مورد اميد و توجه اكثر ملتهاست.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خراسان، مجتبي ثمره هاشمي در دومين روز كنگره كانون دانشگاهيان ايران اسلامي در سخناني با موضوع "سياست خارجي دوره احمدينژاد" با بيان اين مطلب، افزود: نبايد اينگونه فكر كنيم كه آنچه جمهوري اسلامي ايران روي آن وقت ميگذارد، انديشهاي محصور به داخل ايران است، بلكه حتي برخي اقشار درون جامعه آمريكا نيز بدين گونه فكر ميكنند.
وي تاكيد كرد: آنچه منشا قدرت است، نيروي نظامي و اقتصادي نيست، بلكه اقتدار و اراده متكي بر ايمان است و جمهوري اسلامي ايران نه به لحاظ صنعتي و نه از نظر رسانهاي و اقتصادي داراي جايگاهي بالا نيست، بلكه داراي منطق و ارادهاي قوي براي طرح حقايق در عالم است كه همه اين مساله را دوست دارند.
ثمره هاشمي با تاكيد بر اينكه افقهاي بلندي را بايد براي مردم دنيا مطرح كنيم و همواره به سمت جلو حركت كنيم، گفت: بايستي در سياستهاي اقتصادي و رسانهاي نيز خود را به لحاظ تئوريك آماده كنيم، چرا كه در حال حاضر از طرف بسياري از كشورها مورد سوال هستيم و ديگر كشورهاي دنيا به آنها اعتماد ندارند و بايستي اين تفكر را كه اين تئوريها شكست خوردهاند، از خود دور كنيم.
وي اضافه كرد: اگر ميخواهيم نقش رهبري فرهنگي را كه متعلق به اسلام و مكتب ماست، داشته باشيم، بايستي به سمت عدل جهاني كه زمينههاي آن فراهم است و نيازمند تلاش بسيار است، حركت كنيم.
وي با اشاره به سفر رييس جمهور به سازمان ملل تاكيد كرد: در اين سفر با نخبگاني از جمله رييسجمهور، نخست وزير، سياستمداران كهنهكار و بازنشسته آمريكا و يا از اعضاي اتاق فكر و يا رهبران مذهبي مسلمان و غير مسلمان ديدار داشتيم و با گروههاي مردمي و ضد جنگ و همچنين دانشجويان و قشر عظيمي از خبرنگاران صحبت كرديم كه اين ديدارها نشان داد امروز حتي يك نفر هم از آمريكا دفاع نميكند.
دستيار ارشد رييسجمهور افزود: گاهي در صحبت با خبرنگاران حملات شديدي به آنها نسبت به نظام ميليتاريستي و ضربههاي اقتصادي شديدي كه آنها به كشورهاي ديگر زدند و دروغگو بودن و بهانه تراشيهايي همچون 11 سپتامبر براي حمله به كشورها، ميشد كه در تمامي اين موارد نه تنها واكنش دفاعي نداشتند، بلكه سكوت و همراهي بود تا جايي كه برخي نخبگاني كه سالها كار كرده بودند، نيز سكوتهايي به معناي تسليم بودن ميكردند.
وي همچنين با بيان اينكه اين سفر در واقع مقابله دو جريان است كه سخنران يكي آمريكا و سخنران ديگري ايران است، افزود: اين امر نشان دهنده آن است كه به جز اين دو گفتمان، گفتمان ديگري در جامعه جهاني وجود ندارد.
وي با اشاره به سخنان مركل، صدر اعظم آلمان و پادشاه اردن گفت: تنها حرف جديد مركل آن بود كه ما يك سوم هزينههاي سازمان ملل را همواره و به موقع تامين ميكنيم و از كشورهاي جهان سوم هم ميخواهيم كه كمكهايي را كه به آنها ميشود، به جا استفاده كنند و پادشاه اردن نيز تنها حرفش آن بود كه اشغالگري نه! اما در مقابل صحبتهاي آقاي احمدينژاد، جديد، به روز و بر مبناي توحيد، عدالت و دعوت به انبيا الهي و خداوند است.
دستيار ارشد رييسجمهور با اشاره به محتواي سخنان احمدينژاد تصريح كرد: سخنان ايشان داراي سه نكته بود؛ اول آنكه مديريت موجود در جهان داراي فكر و بنيادي مادي است؛ دوم آنكه مديريت موجود حتي مواضع خود را هم قبول ندارد و سوم اينكه اين مديريت بدون صلاحيت و بدون مشروعيت خود را رييس دنيا كرده است.
وي گفت: براي كساني كه خود را رييس دنيا ميدانند، انسانيت هيچ مفهومي ندارد و آنها تنها بر اساس ماديگرايي ميانديشند و جالب است كه حتي خود آنها هم با اينكه چنين مسائلي را ايجاد ميكنند، مسووليت آنها را هم نميپذيرند و در واقع رهبري بدون پذيرش مسووليت دارند.
ثمره هاشمي همچنين با بيان اينكه براي برخي اين سوال مطرح است كه چه ضرورتي داشت آقاي احمدينژاد موضوع 11 سپتامبر را مطرح كنند و آيا اين حركت باعث تحريك آنها نميشود؟ گفت: اين درست نيست كه آنها هر روز به بهانهاي واهي و جديد به عدهاي انسان بيگناه حمله كنند، آيا درست است كه به بهانه كشته شدن 3000 نفر، صدها نفر را در عراق، افغانستان و ديگر كشورها به كشتن داد و در واقع اصل قضيه توقفي بود براي جلوگيري از ادامه اين حركات.
وي ادامه داد: دستپاچگي اوباما در مصاحبه با بي بي سي فارسي خود نشان داد كه اتفاق مهمي افتاده است، همچنين تلاش رسانههاي آمريكايي براي دانستن موضوعات سخنراني احمدينژاد قبل از حضور در سازمان ملل نيز خود دليل ديگري بر اين ادعاست.
انتهاي پيام