معاون توسعه و منابع انساني رييسجمهور گفت: گفتمان انقلاب اسلامي، عامل مهم به چالش انداختن نظام استكبار است.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خراسان، لطفالله فروزنده در كنگره سراسري كانون دانشگاهيان ايران اسلامي با بيان اين مطلب، افزود: امروز نظام جمهوري اسلامي خواب آشفته نظام استكبار را بر هم زده است و هر جا نماينده آن(رييس جمهور كشورمان) بحثي را مطرح ميكند، اين نظام را به چالش ميكشاند.
وي تاكيد كرد: نظام استكبار با قدرت رسانهاي و جنگ نرم، تمام امكانات خود را بسيج كرد تا سفر رييسجمهور به سازمان ملل را در حاشيه قرار دهد و اين سفر را با شكست مواجه كنند؛ همچنين تمام كارشناسان رسانهاي 10 سوال را پيرامون هدفمند كردن يارانهها، فتنه 88 و تحريمها تنظيم كردند و رسانهها را مجبور به پرسيدن آنها كردند تا احمدينژاد را به چالش بكشانند كه خوشبختانه با ذكاوت ايشان شكت خوردند.
وي با اشاره به مطرح شدن بحث 11 سپتامبر از سوي احمدينژاد گفت: اين بحث استكبار را موضع انفعال قرار داد.
فروزنده اضافه کرد: در حالي كه در ابتدا خبرنگاران مصاحبه با احمدينژاد را تحريم كرده بودند، بعد در نوبت مصاحبه قرار گرفتند و خبيثترين شبكه رسانهاي استكبار نيز با ايشان مصاحبه كرد.
وي همچنين با اشاره به جنگ رسانهاي كه هماكنون به دليل سفر رييسجمهور ايران به لبنان ايجاد شده است، تصريح كرد: مگر با سفر ايشان به لبنان چه اتفاقي ميافتد كه آنها چنين جنگي راه انداختهاند؟
وي گفتمان انقلاب اسلامي را عامل مهم به چالش كشاندن نظام استكبار دانست و تاكيد كرد: اگر به تاريخ هم توجه كنيم، خواهيم ديد كه امام نيز با اين گفتمان، انقلاب اسلامي را به پيروزي رساند و در جنگ نيز مادامي كه با اتكا به گفتمان انقلاب اسلامي عملياتها طراحي شدند، به پيروزيهاي عظيمي دست يافتيم كه حتي امروز در بيشتر دانشگاههاي نظامي دنيا در خصوص آنها بحث ميشود.
معاون توسعه و منابع انساني رييسجمهور با اشاره به فتنه 88 تصريح کرد: استكبار 8 لايه را با كار فراوان در بنيادهاي پژوهشي براي اين فتنه طراحي كرده بود، تا بتواند ضد نظامها و خدمتگزاران بريده از نظام را در يك جبهه و در كنار يكديگر قرار دهد كه هم استكبار و هم بسياري از خوديها تصور ميكردند كه كار به اتمام رسيده است، در حالي كه غافل از گفتمان انقلاب اسلامي بودند.
وي در ادامه تاكيد كرد: بايستي گفتمان انقلاب اسلامي را به درستي بشناسيم و آن را تبيين كنيم، چرا كه اين گفتمان عامل مهم برتري ايران در جهان و رسيدن به خودكفايي و توسعه عدالت است.
وي در بيان الزامات حفظ اين گفتمان افزود: الزام اساسي بحث كار تشكيلاتي و پاكسازي است، همچنين مغز اين گفتمان بحث ولايت و تبيين و رصد مسائل توسط ولايت و برنامهريزيهاي ايشان است.
فروزنده با بيان اينكه آنچه نظام استكبار را به چالش كشانده نگاه ولايت است كه وصل به منبع وحي ميباشد، گفت: ولايت بر دلها حكومت ميكند، لذا هر اندازه كه نيروي انساني به عنوان موتور حركت جامعه با ولايت پيوند داشته باشند، كارها مناسبتر پيش خواهند رفت.
وي تاكيد كرد: مهمترين مساله، داشتن نيروي انساني معتقد و داراي باور و برنامه است كه تنها با پيوند كار تشكيلاتي، ولايت و پاكسازي نيروي انساني ممكن است.
وي با اشاره به تدوين قانون اساسي و برگزاري رفراندوم در دوره حيات امام خميني(ره) گفت: همه اين مسائل نشان دهنده اهميت كار تشكيلاتي است و به حق ايشان معمار انقلاب اسلامي هستند.
معاون توسعه و منابع انساني رييسجمهور با اشاره به اهميت برخورداري از هدف مشترك در كار تشكيلاتي ادامه داد: هدف مشترك كار تشكيلاتي، بايستي الهي و در راستاي فرمايشات ولايت باشد و تشكيلاتي كه غير از اين باشد، به راحتي از بين خواهد رفت، همانگونه كه پيش از اين شاهد چنين مسالهاي بودهايم.
وي با اشاره به سخني از مقام معظم رهبري مبني بر آنكه "گفتمان امام خميني(ره)، سكه رايج است" تصريح کرد: برخورداري از باور كامل و پايهاي در اصول، از ديگر ملزومات كار تشكيلات اسلامي است و به همين دلايل بود كه متاسفانه دوري از اين گفتمان در سالهاي پس از امام سبب ايجاد نظام اقتصادي ليبرالي و بسترسازي براي وقايع دوم خرداد و نامه 126 نفر به حضرت آقا شد كه گفته بودند جام زهر را بنوش و خواستار کنار آمدن با نظام استكبار شده بودند.
فروزنده گفت: دليل محبوبيت فرماندهان دفاع مقدس، اخلاق مدار بودن و داشتن روحيه بسيجي آنها بود كه متاسفانه در دوراني كه نگاههاي التقاطي نسبت به اصول و گفتمان ايجاد شد، مديران از توده مردم فاصله گرفته و عدهاي نوکيسه نيز پيدا شدند.
وي با تاكيد بر اينكه نوگرايي در روش متناسب با شرايط و همچنين ايثارگري در حركت از ديگر الزامات حفظ گفتمان انقلاب اسلامي است، ادامه داد: چه در بخش دولتي و چه در بخش غيردولتي، هيچ كس نبايد به دنبال پست و مقام باشد و همگي بايستي به دنبال خدمت باشند و از تمام ظرفيتها و امكانات موجود استفاده كنند.
وي ادامه داد: همچنين داشتن استراتژي و راهبردي كه سبب ايجاد همدلي، هماهنگي و وحدت رويه براي حركت،شود. مساله مهمي است كه بايستي به آن توجه كرد.
معاون توسعه و منابع انساني رييسجمهور تاکيد کرد: ما فرزندان انتظار هستيم و شك نداريم كه عدالت حتما خواهد آمد و در اين راه مشكلاتي هم وجود دارد.
فروزنده افزود: بر اساس سخنان مقام معظم رهبري، داشتن تحليل و بصيرت از ديگر الزامات است و در جريان فتنه 88 استكبار، انصار استكبار، ضد انقلابيها، دگرانديشان و افرادي كه دورهاي براي نظام كار كرده و بريده بودند و افراد که داراي ترديد و سكوت بودند، نتوانستند تحليل مناسبي داشته باشند و همين امر سبب شد که حضرت آقا فرمودند "اين عمار؟"
وي با اشاره به فشارهاي گوناگون ايجاد شده به رهبري در جريان فتنه گفت: مهمترين مساله در ميان قشر دانشجو، داشتن تحليل روشن است و نسل سوم بايد بداند كه وضعيت جامعه چگونه بوده است و تبديل به چه چيزي شده است؟ اين نسل بايد جامعه گنديده استكبار را بشناسد و مشكلات متعدد اوايل انقلاب را بشناسد تا بداند امروز درخت تنومند انقلاب چنين چالشهاي جدي را ندارد.
وي تاكيد كرد: امروز با وجود تمام مشكلات، مردم دولت را دوست دارند، چرا كه احمدينژاد فردي مردمي، در پي ايجاد عدالت و تبليغ گفتمان انقلاب اسلامي است.
فروزنده همچنين افزود: تربيت نيروي انساني در دانشگاهها داراي اهميت فراواني است؛ چرا که داراي نقش اساسي در اداره جامعه چه در بخش دولتي و چه در بخش خصوصي هستند و همچنين داشتن برنامه و افق ديد مشخص براي برداشتن گامهايي روشن از ديگر ملزومات حفظ اين گفتمان است.
وي با اشاره به سند چشمانداز و سياستهاي اصل 44 گفت: با توجه به اينكه بر اساس اسناد بالادستي بايستي اداره كشور را به دوش مردم قرار دهيم، لازم است بخش خصوصي و دولتي قوي را از نخبگان خوش فكر و معتقد و داراي برنامه داشته باشيم.
وي در رابطه با تربيت نيروي انساني متدين و خوشفكر تاكيد كرد: امروز نيازمند تئوري و نظريه در اين رابطه هستيم، چرا كه نميتوان از اقتصاد اسلامي حرف زد و در عمل تئوريهاي اقتصادي ديگري را به كار بست، همچنين جهتگيريهاي افراد در زمينه علوم انساني و علوم طبيعي نيز داراي اهميت بسياري است، چه بسا كساني كه به صورت غير مستقيم كار ميكنند، داراي تاثيرات بيشتري باشند.
معاون توسعه و منابع انساني رييسجمهور ادامه داد: همچنين بايستي بر لزوم توجه به روشها براي رسيدن به اهداف مورد نظر در تدوين سند توسعه منابع انساني تاكيد كرد.
فروزنده در ادامه در بيان چالشهاي موجود در اين عرصه گفت: مهمترين مشكل، نظام بروكراسي است كه از زمان قاجار تا امروز گرفتار آن هستيم و متاسفانه قوانين موجود دست و پاي بسياري از جمله دانشگاهيان را بسته است.
وي با تاكيد بر اينکه قانون خدمات كشوري داراي پتانسيلهاي بالا در اين زمينه است، اضافه كرد: بايد به گونهاي روابط را شكل دهيم كه مديريت بتواند آزادانه عمل كند و خلاقيتها بروز يابند.
وي همچنين دولت الكترونيك را در جهت احترام به مردم و جلوگيري از فساد دانست و گفت: متاسفانه يك فساد كوچك ميتواند تمام نظام را زير سوال ببرد و ايجاد دولت الكترونيك اقدام مناسبي براي جلوگيري از فساد است.
معاون توسعه و منابع انساني رييسجمهور افزود: همچنين مساله دور كاري مسالهاي است كه ميتوان با آن بسياري از مشكلات از جمله مشكل ترافيك را حل كرد.
فروزنده تاكيد كرد: همچنين در بحث واگذاري سازمانها بايستي توجه داشت كه افراد متدين متصدي آنها شوند؛ چرا كه در غير اين صورت با مشكلات بزرگي مواجه خواهيم شد، همانگونه كه در بحث واگذاري مخابرات نيز چنين مشكلاتي ايجاد شده است.
انتهاي پيام
نظرات