کودکان را در ماشين دربسته رها نکنيد! عضوهيات علمي طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکي تهران: کودکان و سالمندان بيشتر در معرض گرمازدگي هستند

عضو هيات علمي طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکي تهران گفت: گرمازدگي با افزايش درجه حرارت بدن به بيش از 5/40 درجه اتفاق مي‌افتد.

دکتر محسن اسفندبد در گفت وگو با خبرنگار بهداشت ودرمان ايسنا منطقه علوم پزشکي تهران، اظهار کرد: از علائم باليني گرمازدگي مي‌توان به سرخ شدن پوست و در صورت عدم درمان کاهش سطح هوشياري، نارسايي کليه و خونريزي از نقاط مختلف بدن اشاره کرد.

وي در ادامه يادآور شد: گرمازدگي شديد حتي منجر به مرگ فرد گرمازده شود.

دکتر اسفندبد با اشاره به اينکه بهترين روش پيشگيري از گرمازدگي، اجتناب از قرار گرفتن در هواي گرم است گفت: همچنين مصرف 6 تا 8 ليوان آب حتي در صورت عدم احساس تشنگي از موارد ضروري است.

اين متخصص بيماري‌هاي داخلي به والدين توصيه کرد: از قرار دادن کودکان خود در ماشين‌هاي دربسته جدا بپرهيزيد.

وي در رابطه با اقدامات اوليه‌اي که مي‌توان قبل از مراجعه به مراکز درماني در مواجهه با افراد گرمازده انجام داد، گفت: انتقال به محل خنک، بيرون آوردن لباس‌هاي فرد، استفاده از ملحفه نازک به عنوان روانداز، استفاده از پنکه و نوشانيدن مايعات خنک از جمله اقدامات اوليه است.

اين عضو هيات علمي طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکي تهران در پايان تاکيد کرد: امکان بروز گرمازدگي در هواي گرم و مرطوب به علت تعريق کمتر بيشتر است.

انتهاي پيام

  • سه‌شنبه/ ۵ مرداد ۱۳۸۹ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 8905-16032.163851
  • خبرنگار :