مدير شبكه معارف همزمان با 70 سالگي راديو در گفت‌وگو با ايسنا: راديو از رسانه‌هاي هميشه همراه مردم بوده است *تشكيل شوراهاي معارف،اقتصاد و ورزش در معاونت صدا*

مدير راديو معارف خبر داد: به منظور همگرايي بيشتر بين شبكه‌هاي راديويي، شوراهاي محتوايي در معاونت صدا تشكيل مي‌شود.

حجت‌الاسلام محمد لطفي نياسري در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس راديو خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با اعلام اين خبر اظهار كرد: اين كار از سال گذشته آغاز شده است و تاكنون شوراهاي معارف، اقتصاد و ورزش تشكيل شده و قرار است امسال نيز شوراي فرهنگي اجتماعي به وجود آيد. اين شوراها وظيفه دارند در حوزه‌هاي ماموريتي خود همگرايي بين شبكه‌ها ايجاد و به عنوان مركز مشاوره‌اي معاونت سيما و مديران شبكه‌هاي تخصصي عمل كنند.

***

او در پاسخ به اين پرسش ايسنا كه در سال جديد چه برنامه‌هايي را براي معرفي بيشتر ارزش‌هاي ديني و اسلامي در شبكه داريد؟ اظهار كرد: موضوع‌شناسي و سوژه‌شناسي در حوزه‌هاي مختلف ،كار ويژه‌يي است كه آغاز كرده‌ايم تا متوجه شويم كه تا كنون به چه حوزه‌هايي نپرداخته‌ايم يا بايد بيشتر توجه كنيم.

مدير راديو معارف، شناسايي كارشناسان جديد در حوزه‌هاي مختلف را از ديگر برنامه‌هاي راديو معارف برشمرد و گفت: اين كار در سال‌هاي گذشته نيز انجام شده است و كارشناسان مختلفي در حوزه‌ي دين و دين‌شناسي شناسايي شده‌ و پس از پرورش رسانه‌اي و رسيدن به سطح قابل قبول به شبكه‌هاي استاني، ملي و بين‌المللي صدا و سيما معرفي شده‌اند.

لطفي نياسر، شناسايي مراكزعلمي را از ديگر اقدامات شبكه معارف صدا ذكر و اظهار كرد: اين كار را از سال گذشته آغاز كرده‌ايم و در سال جاري به طور جدي‌تر پيگيري مي‌كنيم و مراكز و دستگاه‌هايي مانند بخش آموزش غيرحضوري و ضمن خدمت وزارت آموزش و پرورش را شناسايي كرده‌ايم كه نيازهاي فرهنگي و معارفي دارند. در جلسه‌اي نيز كه با يكي از كميسيون‌هاي مجمع تشخيص مصلحت نظام داشته‌ايم درباره‌ي نيازمندي‌هاي ديني و معرفتي سند چشم‌انداز صحبت كرده‌ايم.

***

مدير راديو معارف در پاسخ به اين پرسش ايسنا كه با توجه به فرا رسيدن هفتاد سالگي راديو چه برنامه‌هايي بهتر است در عرصه‌ي برنامه‌سازي به‌ويژه با موضوع معارف ساخته شود؟ اظهار كرد: راديو يكي از رسانه‌هاي هميشه همراه مردم و در تلخي‌ها و شيريني‌هاي زندگي در كنار آنها بوده است. راديو نخستين رسانه‌ي جمعي بوده است كه به انقلاب مردم پيوست و توانست خود را با مردم همراه كند و خدمات خوبي را ارايه دهد. نخستين پيام انقلاب اسلامي نيز از اين رسانه پخش شد.

لطفي نياسر اضافه كرد: معاون صدا – محمدحسين صوفي – تصميم جدي دارد كه شبكه‌هاي راديو به خواسته‌هاي مخاطبان، نيازهاي آنان و فرهنگ اسلامي در برنامه‌هايشان توجه بيشتري كنند بگونه‌يي كه مجموعه معارف مورد نياز شنوندگان در حوزه‌هاي مختلفي چون اسلامي و مهارت‌هاي زندگي را عرضه كنند تا رضايت بيشتر مخاطبان حاصل شود.

***

او درباره‌ي سخنان آيت‌الله العظمي ناصر مكارم شيرازي درباره‌ي راديو معارف گفت: ما به طور دوره‌اي خدمت مراجع مي‌رسيم، گزارشي از برنامه‌هاي راديو معارف و پيشرفت‌هاي صورت گرفته را به آنان ارايه مي‌دهيم و از رهنمودهاي اين مراجع معظم بهره مي‌بريم. حضرت آيت‌الله مكارم شيرازي نيز بر اساس گزارش‌هايي كه ما به ايشان داده بوديم و گزارش‌هايي كه از طرق مختلف گرفته بودند، از پيشرفت برنامه‌هاي راديو معارف ابراز خوشحالي كردند.

مدير راديو معارف ادامه داد: ايشان معتقد هستند كه تنوع برنامه‌هاي راديو معارف بسيار زياد شده و موضوعات مختلفي در اين رسانه تحت پوشش قرار گرفته است. ايشان از استفاده از كارشناسان مختلف در اين شبكه نيز ابراز خشنودي كردند.

او در ادامه گفت: حضرت آيت‌الله مكارم شيرازي معتقد هستند كارهاي خوبي در كليت سازمان صدا و سيما در حوزه‌ي دين صورت گرفته است كه سريال يوسف پيامبر (ع) و برنامه‌هاي مختلف در بخش‌هاي گوناگون اين سازمان از جمله‌ي آنهاست. ايشان ابراز داشتند استقبال مردم از اين گونه برنامه‌هاي ديني نشان‌دهنده‌ي شناخت خوب سازمان صدا و سيما از موضوع و پيوند زدن آن با هنر است.

لطفي نياسري در پايان اظهار كرد: ايشان تذكر دادند همواره بايد مراقب باشيم كه محتواي ديني خداي ناكرده تحت تاثير برخي از قالب‌هاي غيرديني قرار نگيرد؛ از سوي ديگر لازم است به وجوه هنرمندانه در برنامه‌هاي ديني توجه بيشتري شود. اين تذكر بسيار درست است و همكاران ما درصداوسيما به آن توجه دارند.

انتهاي پيام

  • جمعه/ ۳ اردیبهشت ۱۳۸۹ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 8902-00898
  • خبرنگار : 71078