معاون سينمايي در مشهد: حمايت ما بر فيلم‌هايي است كه مخاطب را به سينما بكشاند

جواد شمقدري در مراسم اختتاميه هفتمين جشنواره فيلم فجر که شب گذشته در سينما «قدس» برگزار شد، با بيان اين که امسال مردمي‌ترين سال جشنواره بود، افزود: امسال در 10 مركز استان و 130 شهرستان جشنواره انتقال داده شد كه با استقبال بسيار خوب مردم همراه بود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خراسان،وي در ادامه با اشاره به وجود فيلم‌سازان مشهدي در سينماي ايران گفت: وظيفه همه مسوولين است كه گام‌هاي زيادي را در راه ارتقاء فيلم‌سازي در اين شهربردارند.

شمقدري در خصوص ارتباط سينماي ايران با مردم اظهار داشت: فيلم‌هاي منتخب مردم اكثرا به‌عنوان بهترين فيلم‌ها از ديد كارشناسان انتخاب شد و اين نشان از بينش بالاي مردم درگزينش بهترين‌ها است.

وي با ابراز نارضايتي از اكران فيلم‌هاي ضعيف در سطح شهر مشهد گفت: متاسفانه اكنون به‌عنوان مثال در سينما «هويزه» فيلم‌هاي ضعيفي اكران شده كه اين امر منجر به نارضايتي مخاطبان شده است.

معاون سينماي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه افزود: در سال‌هاي آتي در حوزه مجوز نمايش فيلم‌ها ابتدا بايد تكليف فيلم در حوزه اكران مشخص شود؛ يعني فيلم‌هايي كه براي خانواده‌ها مناسب هستند را عنوان كنيم تا خانواده‌ها حق انتخاب داشته باشند.

وي با تاکيد بر اين که بايد فضاي امني را براي خانواده‌ها در حوزه سينما ايجاد كنيم، گفت: حمايت ما از اين پس شامل فيلم‌هايي مي شود كه بتوانند مخاطب را به سالن نمايش بكشاند.

همچنين در ادامه اين مراسم حسين مسگراني، دبير جشنواره 5 دوره فيلم فجر اظهار داشت: از سال 84 تاكنون با كمك اداره ارشاد اسلامي اين جريان در مشهد شكل گرفت و در هيات‌ دولت نيز تصويب شد كه ادامه يابد.

دبير هفتمين جشنواره فيلم فجر در مشهد افزود: امسال علاوه بر اكران فيلم بلند و نقد فيلم، 9 تله فيلم و فيلم كوتاه نيز در جشنواره امسال به نمايش در آمد.

سيد جواد جعفري، مديركل فرهنگ وارشاد اسلامي خراسان رضوي نيز در ادامه گفت: ما در طي اين سال‌ها با مطالبات مردم مشهد براي برگزاري هم زمان فيلم فجر در مشهد روبه‌رو شديم كه اين مطالبه بسيار بر حق است.

وي افزود: صنعت سينما در اين شهر بسيار گسترده است و سالانه يك ميليون و 600 هزار نفر مخاطب دارد كه امروزه در زمره استان‌ها پيشتاز به شمار مي‌آيد.

وي تصريح کرد: سالانه بيش از 300 فيلم كوتاه و بلند ساخته مي‌شود به طوري كه در سال 87،‌ 5 فيلم بلند سينمايي نيز دراين استان توليد شده است.

مديركل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوي با بيان اين که هنرمندان سينما خواهان ايجاد يك بنياد سينمايي معنوي در كنار بنياد سينمايي فارابي در مشهد هستند، گفت: دومين درخواست سينماگران خراسان نيز ايجاد جشنواره بين المللي فرهنگي هنري امام رضا(ع) و عرضه‌ توليدات سينمايي سالانه در اين جشنواره مي باشد.

همچنين استاندار خراسان رضوي نيز در اين مراسم اظهار داشت: هنرمندان خراسان رضوي بايد صاحب سبك شوند و فيلم‌هاي معناگرا با مضمون معنوي و هنري بسازند.

محمود صلاحي افزود: استان خراسان رضوي سالانه ميزبان 25 ميليون زائر امام رضا است و البته غير از آن اين استان، مركز منطقه شرق كشور است و از قديم داراي سبك ويژه‌اي در هنر وادب بوده است.

شايان ذکر است در پايان اين مراسم از حميد فرخ نژاد بازيگرسينما، حسين پورحسين به خاطر جمع آوري كتاب تاريخ 100 سال سينما در مشهد، منوچهر محمدي تهيه كنده فيلم طاوومس به عنوان فيلم منتخب شهري از سوي تماشاگران و رضا كمال علوي به دليل ارائه ايده‌اي جديد براي طرح پوستر جشنواره تقدير و تشكر شد.

همچنين در بخش جوايز پس از قرائت بيانيه‌اي در خصوص فيلم كوتاه توسط علي مقدسي، نماينده هيات داوران هفتمين جشنواره فيلم مشهد، از دو فيلم كوتاه "فراموشي" ساخته ايران انتظام و "خسوف پروانه" ساخته محمود آزاد نيا و نيز انيميشن باران توجهي تقدير شد.

انتهاي پيام

  • پنجشنبه/ ۲۲ بهمن ۱۳۸۸ / ۱۴:۰۶
  • دسته‌بندی: علمی2
  • کد خبر: 8811-12991
  • خبرنگار :