بر اساس زمانبندي اعلام شده توسط مركز آمار ايران، خانوارهاي چهار نفره تا پايان امروز براي مراجعه به پايگاه اطلاع رساني مركز آمار ايران مهلت دارند و از فردا تا 14 بهمن، خانوارهاي پنج نفره و بيشتر ميتوانند با مراجعه به اين پايگاه به نشاني www.amar.org.ir اطلاعات خود را تاييد يا به آن اعتراض كنند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) براي ورود به سامانه نياز است كه افراد كد رهگيري خود را كه پيش از اين به هنگام تحويل فرم اطلاعات اقتصادي خانوار تحويل گرفتهاند، به همراه كد ملي سرپرست خانوار به همراه داشته باشند.
اصلاح اطلاعات فقط در زمانهاي اعلام شده براي خانوارهاي معين امكانپذير است، بنابراين اگر كسي در غير از زمان اعلام شده به اين پايگاه مراجعه كند، نخواهد توانست به اطلاعات خود دست پيدا كند.
كساني كه به اينترنت دسترسي ندارند، ميتوانند از طريق 9500 دفتر ICT روستايي و يا دفاتر پست در شهرها به اصلاح يا تاييد اطلاعات خود اقدام كنند. هزينه خدمات پستي به اين منظور در روستاها رايگان است.
با ارسال شماره ملي سرپرست خانوار به شماره 300000 نيز ميتوان از خوشه خانوار مطلع شد.
بر اساس اطلاعيه جديد مركز آمار ايران، در همه استانهاي كشور به جز استان تهران، علاوه بر مراجعه به سايت مركز و استفاده از پيام كوتاه، هموطنان ميتوانند با شماره تلفن گوياي 8587-021، تماس گرفته و با ارائه شماره ملي و كد رهگيري خود، از خوشه خانوار خود مطلع شوند.
همچنين خانوارهايي که بر اساس زمانبندي فوق موفق به مراجعه نشدهاند، از 15 تا 22 بهمن به مدت هشت روز ميتوانند به تاييد يا اصلاح اطلاعات اقتصادي خود اقدام كنند.
كساني كه تاكنون فرم اطلاعات اقتصادي خانوار را پر نكردهاند، ميتوانند از ارديبهشت ماه سال آينده مراجعه و اطلاعات خود را ثبت كنند تا خوشهبندي جديد انجام شود. كساني هم كه كد رهگيري خود را فراموش كردهاند، فقط ميتوانند از خوشه قرار گرفته در آن مطلع شده و در صورت اعتراض به آن بايد ارديبهشت ماه سال آينده براي ثبت اعتراض و ارائه مستندات خود اقدام كنند.
همچنين اعلام شده است كه ممكن است، وضعيت اقتصادي برخي از خانوارها از زمان اعلام وضعيت اقتصاديشان در مرحله اول تا به اكنون تغيير كرده باشد كه مرحله دوم جمعآوري اطلاعات اقتصادي خانوار براي كسب اطلاع از اين تغيير وضعيت است. سايت مركز آمار ايران نيز براي اجراي مرحله دوم طرح جمعآوري اطلاعات اقتصادي به گونهاي طراحي شده كه هر فردي كه وضعيت ثبت شده اقتصادي خود را قبول نداشته باشد، آن را اعلام ميكند.
در اين مرحله افراد در صورتي كه با مراجعه به سايت، اطلاعات ثبت شده از آنان در خصوص ميزان داراييها، درآمدها و وضعيت اقتصادي خود را با واقعيات زندگي خود مطابق نميدانند، تنها گزينه «قبول ندارم» را انتخاب ميكنند، اما پس از آن ميبايست، مستندات، مدارك، اسناد و اعتراضاتشان را ارديبهشت سال آينده، ارائه دهند تا نسبت به تصحيح اطلاعات ثبتشده از آنان اقدام شود.
انتهاي پيام