رييس مركز پژوهشهاي ارتباطات دانشگاه علامه طباطبايي گفت: در دنيا عرف است كه دانشگاهها نقش ديدهبان سازمانهاي اجرايي را ايفا ميكنند، اما در پنج سال اخير بين اين مركز و صداوسيما چنين تعاملي وجود نداشته است.
دكتر حسينعلي افخمي در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) افزود: در نظام اطلاعرساني ايران، صداوسيما توليدكننده محسوب ميشود. با توجه به برخورداري از اين جايگاه، صداوسيما ميتواند اين امكان را براي مراكز پژوهشي و نظارتي فراهم كند تا عملكردش را ارزيابي كنند؛ اين درحالي است كه اين رسانه به تنها مركز پژوهشي و مطالعاتي ارتباطات دانشگاههاي دولتي در ايران كه سابقهاي 11 ساله دارد، پروژهيي تحقيقاتي سفارش نداده و بابت اين كار مبلغي را پرداخت نكرده است تا مركز پژوهشها پس از تحقيق، نتايج بهدست آمده را به مسؤولان صداوسيما تحويل دهد.
او تاكيد كرد: در شرايطي امكان نقد عملكرد اين سازمان وجود دارد كه دانشگاه قدرت كار پژوهشي داشته باشد.
مدير گروه ارتباطات دانشگاه علامه طباطبايي با اشاره به مركز مطالعات و تحقيقات صداوسيما گفت: اين سازمان مركزي پژوهشي دارد كه از عملكرد صداوسيما تعريف و آن را نقد ميكند، اما نسخهاي از يافتهها را در اختيار عموم قرار نميدهد يا آنان بتوانند دربارهي ميزان عادلانه و صادقانه بودن نتايج بهدست آمده قضاوت كنند.
افخمي در پايان ابراز اميدواري كرد كه در پنج سال آينده تعامل خوبي بين صداوسيما و مركز پژوهشهاي ارتباطات دانشگاه علامه طباطبايي در زمينهي فعاليتهاي تحقيقاتي به وجود آيد.
انتهاي پيام