علي اكبر قاضينظام خبر داد:سانسهاي صبح «پرديسهاي سينمايي» را در سال تحصيلي به فيلمهاي كودك اختصاص خواهيم داد و از فيلمسازاني كه فيلمهاي آنها امسال در جشنوارهي فيلم كودك همدان به نمايش درآمده است، دعوت كردهايم تا در صورت امكان، برنامهي اكران كودك را با چنين فيلمهايي آغاز كنيم.
مدير سينما و تلويزيون سازمان سينماشهر دربارهي طرح جديدي كه براي اكران فيلمهاي كودك ارائه شده است،به خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) توضيح داد: اگر اين طرح بهخوبي پيش برود و با حمايتهاي مختلف موفق باشد، قطعا سينماي خوابيدهي كودك، باري ديگر زنده خواهد شد.
او ادامه داد:با توجه به اينكه بيشترين مخاطبين فيلمهاي كودك در تهران ساكن هستند و ميتوان از سال تحصيلي دانشآموزان جهت اكران فيلمهاي كودك بهره برد، بنابراين ما در سازمان فرهنگي _ هنري شهرداري تهران تصميم گرفتيم كه سانسهاي صبح پرديسهاي سينمايي را طي سال تحصيلي به فيلمهاي كودك اختصاص دهيم. اكنون هم با توجه به اينكه قطعا اين نمايشها با استقبال مواجه ميشود، از دوستاني كه فيلمهاي آنها امسال در جشنوارهي فيلم كودك همدان به نمايش درآمده دعوت كردهايم تا در صورت امكان، اين برنامه اكران را با چنين فيلمهايي آغاز كنيم.
قاضينظام خاطرنشان كرد: با توجه به تغيير سن كودكان از كودكي به نوجواني، بهتر است كه اين فيلمها هرچه زودتر به نمايش درآيند، لذا ما در پي آن هستيم كه پيش از اينكه دانشآموزان مدارس وارد دورهي نوجواني شوند، اين آثار را براي آنها به نمايش بگذاريم. اما به هرحال انجام چنين طرحهايي نيازمند حمايتهاي همهجانبه و حركتي جمعي است.
مدير سينما و تلويزيون موسسهي سينماشهر همچنين اظهار كرد: از آنجا كه برنامهي اكران فيلمها تا پايان سال جاري تعيين شده است، ما با رييس شوراي صنفي نمايش صحبتهايي كردهايم كه اگر امكان داشت يكي دو فيلم كودك را هم دراين برنامه جا بدهند.
او درادامه با بيان اينكه قرار است بيشتر در قالب اين برنامه مدارس راهي سينماها شوند، در پاسخ به پرسشي مبنيبر قيمت بليط اين فيلمها نيز توضيح داد: قرار است كه از طرف موسسهي «تهرانگشت» همهروزه وسائل نقليه به مدارس مختلف اعزام شوند و دانشآموزان را به سينما بياورند. همچنين برنامههايي هم جهت پذيرايي از تماشاچيان طراحي كردهايم و سعي داريم كه حتي هديهاي فرهنگي را نيز به آنها اهدا نماييم تا ترغيب شوند. اما با همهي اين مسائل ما سعي ميكنيم كه بهاي بليط را نيز در ارزانترين حد ممكن نگاه داريم كه البته هنوز مبلغ دقيق آن مشخص نشده است.
قاضينظام در بخش ديگري از گفتوگويش با ايسنا با تاكيد بر لزوم حمايت آموزش و پرورش از اين طرح افزود: اگر اين اتفاق به شيوهاي منطقي پيش برود، قطعا سينماي كودك تكان بزرگي ميخورد، اما به هرحال چنين مسالهاي نيازمند حمايت همكاري بخشهاي مختلفي مانند آموزش و پرورش است.
مدير سينما و تلويزيون موسسهي سينماشهر با اشاره به فرارسيدن روز جهاني كودك ـ 16 مهر ماه ـ اظهار كرد: خيلي دوست داشتيم كه شروع اين برنامه پيش از اين روز اتفاق افتاده باشد، اما به هرحال از آنجا كه در پي انجام برنامهاي اصولي و حساب شده هستيم، اين طرح مدتي به تعويق افتاده است.
قاضينظام، در ادامه به جلساتي كه با حضور سينماگران برگزار شده اشاره كرد و با بيان اينكه در اين جلسات راهكارهاي خوبي پيشنهاد شده، اظهار اميدواري كرد كه در قالب اين طرح در سينماي كودك اتفاق نويي صورت گيرد.
مدير سينما و تلويزيون موسسهي سينماشهر در بخش پاياني اين گفتوگو در پاسخ به اينكه قرار است دراين طرح چه فيلمهايي اكران شود هم توضيح داد: درحال حاضر مشخص نيست كه چه فيلمهايي اكران ميشوند، اما با توجه به مسائل مطرح شده، اكنون بيشتر به فيلمهاي قديمي و جذاب توجه داريم، چرا كه به هرحال براي اكران فيلمهاي جديد لازم است كه شوراي صنفي نمايش هم شرايطي فراهم كند تا اين آثار علاوه بر چند سانس صبح اين سينماها، در بقيهي سينماها و در سانسهاي بعدازظهر نيز اكران شوند و حقي از فيلمسازي ضايع نشود.
قاضينظام همچنين گفت: اگر اين برنامه با موفقيت مواجه شود ميتوان فيلمهاي كودك را به فرهنگسراها نيز تزريق كرد و بدين ترتيب حركتي جديد و ارزشمند در سينماي كودك صورت ميگيرد و ميتوان سينماي خوابيدهي كودك را بارديگر از نو زنده كرد.
انتهاي پيام