مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت كشور با تاكيد بر اين كه قطعي فيبر نوري دليلي بر قطعي ارتباط نيست اظهار كرد: رفع قطعي كابل دريايي هزينه ميليوني و بسيار سنگيني به همراه دارد كه اين هزينه از رفتن كشتي به محل خرابي تا برطرف كردن آن را شامل ميشود.
محمدباقر ظهوريفر در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره قطعيهاي فيبر نوري كه به دليل لنگر انداختن برخي كشتيها اتفاق ميافتد گفت: در مسيرهاي دريايي كه فيبر در آنها كار گذاشته شده معمولا روي فيبر را تا ارتفاعي ميپوشانند اما طبيعي است زماني كه به هر دليلي كشتي از مسير اصلي خود منحرف ميشود و لنگري در اين مسير انداخته شود اين لنگر به كابلها برخورد كرده و به قطعي منجر ميشود.
مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت كشوراظهار كرد: ما توسعه شبكه فيبر نوري را در برنامه 5 ساله به گونهاي ديديم كه بتوانيم هر مسير را حداقل از دو مسير ديگر به عنوا ن پشتيبان داشته باشيم و زماني كه فيبر از مسيري قطع شود، ترافيك را برروي مسير ديگر سوار ميكنيم.
وي افزود: اگر همزمان مسير دوم نيز قطع شود ترافيك را به مسير سوم هدايت ميكنيم و طبيعي است به دليل سوار كردن ترافيك دو مسير بر يك مسير سرعت كاهش يابد زيرا بار زيادي در يك مسير سوار شده است.
انتهاي پيام