ميرحسين موسوي: *مردم بالاترين اعتماد را به معلمان دارند *آنچه معجزه مي‌كند اميد و زنده ماندن ارزش‌هاست

ميرحسين موسوي با بيان اينكه «مردم بالاترين اعتماد را به معلمان دارند و مهمترين گروه مرجع،معلمان هستند.» تاكيد كرد كه اين سرمايه عظيمي است كه دولت بايد به آن توجه كند و بداند كه آيا درجهت حل مشكلات و عزت معلمان حركت مي‌كند؟

به گزارش خبرنگار ايسنا،موسوي كه در همايش تجليل از مقام معلم با حضور جمعي از فرهنگيان و بازنشستگان آموزش‌وپرورش درسالن همايش‌هاي كانون پرورش فكري كودكان‌ونوجوانان، سخن مي‌گفت، احترام به معلم را سرمايه‌گذاري اصيلي براي نظام دانست و نسبت به متزلزل شدن اين سرمايه هشدار داد.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه احياي منزلت بازنشستگان ، حقوق بالاي خط فقر، حق مسكن مناسب و بهداشت و بيمه درماني و پاداش براي اعياد را از جمله مطالبات منطقي و به حق معلمان و فرهنگيان دانست كه بايد به آنها توجه شود.

ميرحسين موسوي در ادامه خود را فردي متعلق به نسل اول انقلاب توصيف كرد كه شايد بتواند صفا و اراده‌ آن زمان را به نسل امروز منتقل كند.

موسوي در ادامه با بيان اينكه «آنچه معجزه ايجاد مي‌كند اميد و زنده ماندن ارزش‌هاست» تاكيد كرد كه همه بايد درخدمت اين ارزش‌ها باشند تا در كشور معجزه ايجاد شود و خطال به معلمان حاضر در همايش گفت:« پيشتازان و تحول‌آفرينان در انقلاب معلم بودند، از جمله شهيد مطهري، شهيد رجايي، شهيد بهشتي و دكتر علي شريعتي، و حضرت امام (ره) نيز فرمودند كه معلمي شغل انبياست و اين حاوي نكته ظريفي است كه اشاره به منزلت معلم دارد.»

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به برخي آمارها گفت:« آمارهاي كارشناسان نشان مي‌دهد60 درصد مردم اميدي به رسيدن ايران به رتبه اول درخاورميانه ندارند و 65 درصد مردم نيز اغلب اوقات نمي‌توانند از زندگي لذت ببرند و همچنين 65 درصد مردم احساس فرسودگي و بيهودگي مي‌كنند.»

وي افزود:« معلمان براي دگرگون شدن اين فضا قشر تعيين‌كننده‌اي هستند، بنابراين سرمايه‌گذاري بر روي معلمان، سرمايه‌گذاري براي آينده است و اين يك تجربه‌ ثابت شده‌ بشري است.»

ميرحسين موسوي در ادامه بازهم بر لزوم حفظ جايگاه و منزلت معلمان تاكيد كرد و ابراز عقيده كرد كه امروز منزلت معلمان زيرسوال رفته است.

ميرحسين موسوي در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه «هيچ دولتي در نظام جمهوري اسلامي ايران نبايد مردم را نامحرم بداند.» گفت:« ما انقلاب كرديم كه فاصله دولت و ملت را از بين ببريم. هر كاري كه دولت مي‌كند بايد در برابر چشمان مردم باشد.»

ميرحسين موسوي با طرح اين پرسش از دولت كه «اگر مي‌گوييد كارهاي خوبي انجام داده‌ايد، بگوييد كار خوب شما چيست؟ چه اولويت‌هايي داريد؟» از آنچه «پخش كردن پول در شب انتخابات» مي‌خواند به شدت انتقاد كرد و گفت:« بارها اقتصاددان‌ها تذكر داده‌اند كه تزريق نقدينگي كار به جايي نمي‌برد. كشاورزي، صنعت و توليد ما شرايط مطلوب ندارد. اميد با توليد ايجاد و موجب مي‌شود مردم سختي‌ها را تحمل كنند.اگر مردم دورنما را باز ببينند حاضر به همه نوع فداكاري و همكاري هستند.»

نخست وزير سال‌هاي دفاع مقدس در بخش ديگري از سخنانش، از افزايش ثروت‌هاي بادآورده انتقاد كرد و اظهارداشت:« امروز عده‌اي با ثروت‌هاي بادآورده كاخ‌هايي مي‌سازند با ستون‌هاي بلند و سفره‌هايي مي‌اندازند كه مي‌تواند بسياري از افراد محروم را سير كند. اينها عقده و شك ايجاد مي‌كند اما آيا راه در اين است كه برخورد بنيادي كنيم و طرح‌هايي براي برون‌رفت از آن ارايه دهيم يا به مردم صدقه بدهيم؟»

نخست وزير دوران دفاع مقدس در ادامه سخنان خود مشكلات معلمان را يادآور شد و درعين حال گفت:« معلمان حساب مشكلاتشان را از آموزش جدا مي‌كنند و همواره دلسوزترين قشر نسبت به نسل جوان بوده‌اند.»

موسوي در ادامه با تاكبد براينكه «معلم بايد نقش واقعي خود را پيدا كند» گفت:« بودجه‌اي كه براي معلمان اختصاص يافته در قياس با كشورهاي درحال توسعه بسيار پايين است. اين نگاه بايد عوض شود.درشرايط حاكميت نگاه ملي مي‌توانيم اميدوار باشيم كه هنگامي كه درخواست‌هاي صنفي مطرح مي‌شود با آنان برخورد نشود.»

موسوي همچنين از تشكيل نظام معلمان و همچنين پارلمان معلمان حمايت كرد و گفت:« اگر نگاه به آموزش و پرورش تغيير كند، مشكلات حل مي‌شود.»

انتهاي پيام

  • یکشنبه/ ۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۸ / ۱۹:۵۹
  • دسته‌بندی: سیاسی2
  • کد خبر: 8802-08950
  • خبرنگار :