شركت زيرساخت از نظر محتوا و اينكه آيا در داخل كشور و برروي خطوط STM 1 خريداري شده به اندازه كافي محتوا ايجاد و از ظرفيت آن استفاده ميشود يا نه مسووليتي ندارد؛ مسلما كساني كه از ظرفيت استفاده ميكنند بايد به صورت بهينه از آن استفاده كنند.
علي تاجالديني - مدير كل طرح و مهندسي شركت ارتباطات زيرساخت - در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به مشكلات شركتهاي ندا (PAP) و با تاكيد بر اين كه مشكلات PAPها مسلما در حوزه زيرساخت نيست اظهار كرد: از نظر فني ميتوانيم ثابت كنيم كه بخشي از آن ميزان ظرفيت كه در حوزه زيرساخت تهيه كرديم هنوز خالي است.
وي در ادامه با اشاره به اجراي پروژه فالكون گفت: با اجراي پروژه فالكون از نظر ارتباطات بينالمللي دستمان باز است و در هر نقطهاي براي استفاده از اين پروژه ميتوانيم پهناي باند ايجاد كنيم و براساس نياز اين كار را خواهيم كرد.
تاجالديني گفت: مسلما ما نه تنها به اين فكريم كه پهناي باند را براي مصرف داخلي استفاده كنيم بلكه اكنون بحث ديگر ترانزيت ترافيك را داريم زيرا بسياري از كشورهاي شمال ايران در نظر دارند از طريق شبكه ما ترافيك را برايشان ترانزيت كنيم و با استفاده از امكاناتي كه پروژه فالكون برايمان به وجود آورده معمولا كشورهايي مثل آذربايجان، روسيه و تركمنستان مايلند از شبكه ما ترافيك را برايشان ترانزيت كنيم.
اين كارشناس در ادامه با تاكيد بر اين كه حوزه زيرساخت بايد كاملا مشخص شود گفت: ما يك شبكه پشتيبان داريم و بحث ديگر لايههاي دسترسي است كه آن لايهها تحت مسووليت زيرساخت نيست و ممكن است برخي از مسائل به اين لايهها مربوط شود كه با شبكه پشتيبان اشتباه گرفته ميشود.
به گفته وي بيش از 50 درصد ظرفيت پهناي باند كشور بدون استفاده است، در صورتي كه ميتوان استفاده بهينهاي از اين ميزان كرد.
انتهاي پيام