مديرعامل شركت مايع‌سازي گاز ايران خبر داد: آمادگي براي توسعه‌ طرح‌هاي پارس و پرشين ال‌ان‌جي اجرايي كردن واحدهاي 3و4 ايران ال‌ان‌جي تا 4سال آينده

در صورت كناره‌گيري شركت‌هاي توتال فرانسه و شل از پروژه‌هاي پارس و پرشين ال‌ان‌جي آماده‌ي اجراي اين پروژه‌ها و به توليد رساندن آنها هستيم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي خيرانديش ـ مديرعامل شركت مايع‌سازي گاز ايران - با بيان اين مطلب اظهار كرد: به اين منظور از ماه‌هاي گذشته‌ مقدمات كار فراهم شده و مطالعات، برنامه‌ي زمان‌بندي و اجرايي آن تهيه شده و در صورت لزوم و ابلاغ وزارت نفت اطلاعات را به آنها تحويل خواهيم داد.

وي افزود: در اين زمينه پيش‌بيني مي‌شود پروژه‌ي پارس ال‌ان‌جي با هزينه‌اي حدود 7 ميليارد دلار و در مدت 36 تا 40 ماه اجرايي شود كه البته در خصوص تامين منابع مالي با توجه به نرخ بازگشت سرمايه اقدام مي‌شود.

مديرعامل شركت مايع‌سازي گاز ايران با اشاره به اين‌كه در اين زمينه امكان كاهش زمان اجراي پروژه پارس LNG به 18 تا 24 ماه وجود دارد، توضيح داد: اگر از مطالعات تكميلي پايه موجود در پروژه ايران ال‌ان‌جي به منظور انجام پروژه پارس ال‌ان‌جي استفاده كنيم، اين هدف محقق خواهد شد كه صرفه‌جويي زماني تاثير به‌سزايي در كاهش هزينه‌ها دارد.

اجرايي كردن واحد سوم و چهارم ايران ال‌ان‌جي تا پايان سال 2012 در صورت ابلاغ وزارت نفت

خير انديش با اشاره به آمادگي شركت مايع‌سازي گاز ايران براي اجرايي كردن ترين سوم و چهارم ايران LNG در صورت ابلاغ وزارت نفت تصريح كرد: به اين ترتيب مي‌توانيم اين دو واحد را تا دسامبر 2012 نهايي كنيم.

به گزارش ايسنا، پروژه ايران ال‌ان‌جي يكي از پروژه‌هاي تبديل گاز طبيعي به گاز مايع در فاز 12 پارس جنوبي است كه به منظور توليد سالانه 10 ميليون تن گاز طبيعي مايع در منطقه سايت 2 پارس جنوبي اجرا خواهد شد. محصولات اين پروژه گاز طبيعي مايع (LNG) به مقدار 10 ميليون تن، LPG به ميزان 760 هزار تن در سال و مايعات سبك گازي است. خوراك اين پروژه نيز از فاز 12 ميدان گازي پارس جنوبي تامين خواهد شد.

براساس اين گزارش، طراحي پايه پروژه ايران LNG توسط كنسرسيومي‌ از شركت‌هاي ژاپني و فرانسوي با نظارت شركت ملي صادرات گاز ايران انجام شده و پروژه شامل سه بخش واحد مايع‌سازي گاز طبيعي، مخازن ذخيره‌سازي و اسكله و تاسيسات بندري است.

انتهاي پيام

  • یکشنبه/ ۶ مرداد ۱۳۸۷ / ۱۰:۱۱
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 8705-02808
  • خبرنگار :