الياس نادران با اشاره به انتخابات هشتمين دورهي مجلس شوراي اسلامي، نرخ بالاي مشاركت مردم در انتخابات را نشانگر بالا بودن مقبوليت نظام و پشتوانهاي براي اقداماتي كه نمايندگان در مجلس انجام ميدهند، دانست.
نمايندهي مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، تصريح كرد: آراي مردم در انتخاباتهاي مختلف نظامهاي سياسي، پشتوانهاي براي مقبوليت نظامهاست و در امنيت ملي كشورها تاثير ميگذارد و قدرت چانهزني مسوولان سياسي را در ارتباط با تعاملات بينالمللي تقويت ميكند.
وي تاكيد كرد: مشاركت مردم در انتخابات تقويت مردمسالاري ديني و به اين مفهوم است كه مردم خودشان را در تعيين سرنوشت سياسي كشور موثر ميبينند.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس، نحوهي انتخاب و راي دادن را با توجه به شيوهي انتخاباتي مشكل خواند و عنوان كرد: براي انتخاب نمايندگان حوزهاي مثل تهران كه 30 نماينده در مجلس دارد و هزينهي برگزاري انتخابات بالاست، مردم بايد از حقوقشان در تعيين 30 نماينده، بيشترين استفاده را ببرند و بايد تلاش شود كه در دور اول انتخابات، حداكثر نمايندگان وارد مجلس شوند و ناچار از برگزاري دور دوم انتخابات نباشيم.
نادران با بيان اينكه شناخت انفرادي كليهي افراد و رتبهبندي به لحاظ صلاحيتهاي فردي و كارآمدي و تخصصها مشكل است، خاطرنشان كرد: بنابراين به ناچار بايد از طريق گروههاي مرجع كه مورد اعتماد مردم هستند به ليستهاي مورد اعتماد راي دهند.
نادران توجه به سوابق گروهها و مجموعههايي كه ليست دادهاند، ميزان كارآمدي آنها، توجه به نيازهاي واقعي مردم و تلاش در جهت حل آنها و پرهيز از دادن شعارهايي كه عملياتي نيست را در نحوهي انتخاب افراد مهم و موثر خواند.
انتهاي پيام