مسوول بسيج دانشجويي دانشگاه يزد گفت: غرض از تشكيل بسيج اين است كه باب اسلام، باب تمام دنيا قرار گيرد.
زارع در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با اشاره به تعريف امام (ره) از بسيج مبني بر اينكه «اگر بسيج جهاني مستضعفين تشكيل شده بود، چه كسي قدرت جسارت به فرزندان معنوي رسول اكرم (ص) را داشت» گفت: بسيج دانشجويي به عنوان قشر فرهيخته در ميان ساير اقشار جامعه ميتواند با سرعت، كيفيت و كميت بيشتري عمل كند. همانطور كه تا به حال شاهد بودهايم، بسيج نسبت به ساير تشكلهاي دانشجويي و ساير اقشار جامعه در تمام لحظهها مثمرثمرتر واقع شده است و بسيج دانشجويي با توجه به رويهي آرمانخواهي و دانشجويي و ساير شرايطي كه هركدام از دانشجويان ممكن است داشته باشند، بيشتر از ساير اقشار توانسته است مفيد واقع شود.
وي رسالت كلي بسيج را بنا به تعريف مقام معظم رهبري، انجام هر كاري در هر زماني و هر مكاني كه بر زمين مانده است دانست و افزود: مهمترين مقولهاي كه امروز بر زمين مانده، بحث علمي و فرهنگي است. وظيفهي بسيج دانشجويي به عنوان قشر فرهيختهي جامعه، فعاليت در زمينههاي فرهنگي و علمي است.
اين فعال دانشجويي تصريح كرد: بسيج در حد زيادي در دستيابي به اهداف موفق بوده است، اين موضوع را نميتوان در مورد تك تك افراد و اعضاي بسيج صادق دانست؛ چرا كه نميتوان گفت همهي افرادي كه در سيستم بسيج دانشجويي هستند به نهايت موفقيت دست يافتهاند. آرمان و هدفي كه همه در راه رسيدن به آن تلاش ميكنند و لحظهاي از آن چشمپوشي نميكنند مهم است و ميزان دستيابي هر فرد به موفقيت به تواناييهاي آن فرد بستگي دارد.
وي با تاكيد بر اينكه حزببازي، جبههگرايي احزابي و سياسي و ... در شأن تشكلي وابسته به اساس انقلاب نيست، گفت: وظيفهي مهم امروز بسيج دانشجويي رسيدگي به مباحث اصلي نظام و پرورش افردي مفيد براي آينده عرصههاي مختلف سياسي كشور است.
زارع اظهار داشت: مسلما تفكر بسيجي نه تنها داخل قشر دانشجويي و يك منطقه محدود نيست؛ بلكه در تمام دنيا از ازل تا ابد بوده، هست و خواهد بود و مختص به قشر خاصي در طي زمان نيست؛ چرا كه بسيجي يعني اسلام، اسلام يعني حضرت علي (ع)، كه محدود به زمان و مكاني خاص نيست.
انتهاي پيام