/ديدار تعدادي از نمايندگان تشكل‌هاي دانشجويي با معاونان وزيرعلوم/ سعيدي: نسبت به مسايل اخلاقي و فرهنگي در دانشگاه‌ها حساسيت كافي وجود ندارد

نمايندگان تعدادي از تشكل‌هاي دانشجويي با معاون فرهنگي و معاون دانشجويي وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوري ديدار كردند.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سعيدي، مسوول تشكيلات جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه شيراز، به نمايندگي از جامعه اسلامي دانشجويان اظهار عقيده كرد: وزارت علوم يا شايد شوراي عالي انقلاب فرهنگي آن نگاه استراتژيك و بلندمدتي كه در مسايل عمراني و آموزشي بايد داشته باشند تا بر اساس آن فعاليت‌هايشان را پيش ببرند را ندارند.

وي با طرح اين پرسش كه آيا آينده‌ي دانشگاه‌ها مختلط خواهد بود يا جدا؟ افزود: اگر قرار است جدا شود از هم‌اكنون برنامه‌ها بر اساس آن طراحي و به اين موضوع پرداخته شود.

سعيدي به آن‌چه نبود تناسب جنسي در سهميه‌بندي رشته‌هاي مختلف مي‌خواند اشاره كرد و گفت: تعداد زيادي از خانم‌ها پشت كنكور هستند و بنا به شرايط اجتماعي و تلاششان ميزان قبولي‌شان نيز زياد است.

وي اظهار عقيده كرد: در رشته‌هاي فني و مهندسي، شرايط كاري با جنس آنها سازگار نيست و نمي‌دانم كه چرا هيچ فيلتري گذاشته نمي‌شود.

نماينده‌ي جامعه اسلامي دانشجويان با بيان اين مطلب كه حدود 90 درصد دانشجويان در رشته‌ي مورد علاقه‌شان وارد نمي‌شوند، اظهار كرد: فضاي تحصيل و كار براي دانشجويان دختر باعث مي‌شود كه دانشجو حياي خودش را كنار بگذارد.

وي به ساخته شدن سه مجموعه در دوره‌ي اصلاحات در دانشگاه‌ها اشاره كرد و با بيان اين كه در آن دوره با آن تز جامعه مدني، هدف را ايجاد جامعه‌ي مدني عنوان كرده بودند كه من فكر مي‌كنم ما ديگر به دنبال چنين چيزي نباشيم، ادعا كرد كه متاسفانه آن سياست در دولتي كه ما اسمش را گذاشته‌ايم اسلامي، نه دولت اصلاحات، ادامه پيدا مي‌كند.

سعيدي با بيان اين‌كه اينها آن حساسيت‌هاي مذهبي را ندارند، خاطرنشان كرد: تعجب مي‌كنم كه نسبت به مسايل سياسي حساسيت وجود دارد اما نسبت به مسايل اخلاقي و فرهنگي آن‌قدر حساسيت نيست و توجه نسبت به اين موضوع كافي نيست و ما فكر مي‌كنيم كه ضربه‌اي كه ممكن است فرهنگ بزند بيشتر از سياست خواهد بود.

مسوول تشكيلات جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه شيراز، به آن‌چه كه پخش يك فيلم در اين دانشگاه عنوان مي‌كرد اشاره كرد و مدعي شد كه آن فيلم طوري بود كه در بخشي از آن با كاغذ جلوي پروژكتورش را گرفتند و سانسورش كردند و مسوولان دانشگاه حتي از موضوع مطلع نشدند.

وي به افزايش كمي دانشگاه‌ها نيز اشاره كرد و افزود: در رشته‌ي روانشناسي مي‌بينيم كه تعداد زيادي از دانشجويان زن هستند كه به نظر ما بايد تناسب وجود داشته باشد. مگر ما چه‌قدر روانشناس زن مي‌خواهيم؟

سعيدي به رياست دانشگاه شيراز و علوم پزشكي شيراز اشاره و ادعا كرد كه رييس دانشگاه از جنس دانشگاه نيست و در حالي كه رييس‌جمهور ما از جنس مردم است، هنوز خوي رياست و پشت ميز نشستن در رييس دانشگاه شيراز وجود دارد و چندان روي خوشي به دانشجويان نشان نمي‌دهد؛ به طوري كه وقتي در يك جلسه حضور يافته بود زماني كه از وي خواستيم در بين دانشجويان بماند تا مطالبي را مطرح كنيم، اظهار كرد كه به طور رسمي بايد از وي دعوت كنيم.

وي دليل تحصن سال گذشته‌ي دانشجويان دانشگاه شيراز را اين دانست كه دانشجويان به رييس دانشگاه به عنوان يك پناه نگاه نمي‌كردند و چهار تشكل اصولگرا نسبت به عملكرد مديريت دانشگاه اعتراض كردند اما از سوي مسوولان مرتبط هيچ توجهي به اين اعتراض نشد.

انتهاي پيام

  • جمعه/ ۱۶ آذر ۱۳۸۶ / ۱۲:۴۴
  • دسته‌بندی: سیاسی2
  • کد خبر: 8609-09135
  • خبرنگار :