/ 2 آذرـ سالروز تشكيل بسيج دانشجويي/ عضو شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي تهران بزرگ : بسيج دانشجويي در بيان آرمان‌هاي جبهه حق نقش پيشرو دارد

عضو شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي تهران بزرگ با اشاره به فرموده مقام معظم رهبري مبني بر اين‌كه بسيج مي‌تواند مغز خيمه‌ِ فرماندهي تعارض بين جبهه‌ حق عليه باطل باشد، گفت:‌ اين فرموده مقام معظم رهبري چشم اندازي را براي بسيج ترسيم كرد كه بسيج براساس اين چشم انداز بايد وظايفش را در بعد مبارزه با تفكرات منحرفانه‌اي كه بيش از گذشته از سوي اردوگاه غرب در كشورهاي اسلامي و آزادي‌خواه در حال ترويج است، قرار دهد.

محمدمهدي زاهدي در گفت‌و‌گو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با تاكيد بر اينكه بسيج دانشجويي در تعارض جبهه‌ي حق عليه باطل مغز متفكر و نقش پيشرو در بيان آرمان‌هاي جبهه‌ي حق به عهده دارد، تصريح كرد: يكي از وظايف اصلي بسيج دانشجويي مبارزه با تفكرات منحرفي همچون اينكه تاريخ بشر راهي جز پيوستن به اردوگاه ليبرال دموكراسي را ندارد، است. بسيج بايد علاوه بر مبارزه با اين تفكرات منحرف ماهيت اين چهره‌ها را نيز نشان دهد .

اين فعال دانشجويي خاطرنشان كرد: درعرصه داخلي كمك به كارآمدي نظام و مجريان آن به خصوص كمك به كارآمدي دولت در عرصه‌هاي علمي، سازندگي و اقتصادي از وظايف اصلي بسيج به شمار مي‌آيد و از سوي ديگر افزايش توانمندي‌هاي نيروهاي بسيج در دانشگاه‌ها براي ساختن ايراني آباد، ‌آزاد، ‌مستقل و پيشرو در كشورهاي جهان از ديگر وظايف بسيج به شمار مي‌آيد.

وي در ادامه اظهار داشت:‌ يكي از خواسته‌هاي حاكمان در هر جامعه‌اي ايجاد نيروهاي داوطلب آن جامعه براي دفاع از آرمان هاي مورد پسند جامعه به شمار مي‌آيد كه اين امر در كشور ما پس از انقلاب اسلامي با هوشمندي فراوان امام (ره) با تشكيل بسيج محقق شد و در همين راستا مجموعه‌اي از نيروهاي دواطلب براي دفاع از آرمان‌هاي انقلاب شكل گرفت . اين نهال با شروع جنگ تحميلي و حضور قوي در جبهه‌هاي جنگ خود را تنومند كرد و بر همگان اين مدعا را اثبات كرد كه بي شك ضامن بقاي انقلاب اسلامي و حفظ آرمان‌هاي آن همين بسيجي است كه امام(ره) فرمان تشكيل آن را صادر كردند.

مسوول بسيج دانشجويي دانشگاه علم و صنعت با بيان اينكه بسيج توانست بعد از جنگ تحميلي در عرصه‌هاي مختلف سازندگي، علمي، سياسي و فرهنگي نقش والايي را كه امام (ره) برايش ترسيم كرده بود، ايفا كند افزود: براي نمونه در عرصه سازندگي بدون حضور نيروهاي داوطلب بسيجي امر ساختن ايران جنگ زده محقق نمي‌شد و اين در حالي است كه در عرصه‌هاي علمي نمود و بروز اين موضوع را بيش از گذشته درك مي‌كنيم.

زاهدي با تاكيد براينكه درعرصه‌هاي فرهنگي بدون حضور بسيج كيلومترها با آرمان‌هاي انقلاب فاصله مي‌گرفتيم، گفت: بسيج توانسته است با تربيت انسان‌هاي نخبه در امر سياست انقلاب را در راستاي آرمان‌ها و اهدافش با سرعت بيشتري پيش ببرد.

اين فعال سياسي خاطر نشان كرد:‌ بسيج دانشجويي دانشگاه علم و صنعت بعد از تشكيل تا كنون سعي كرده خواسته‌ها و منويات امام (ره) و مقام معظم رهبري را در عرصه‌هاي مختلف الگو قرار دهد؛ چرا كه جامعه دانشگاهي در اين عرصه‌ها احساس خلاء مي كند.

عضو شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي تهران بزرگ به فرموده مقام معظم رهبري در رابطه با ويژگي‌هاي تفكرات بسيجي اشاره و تصريح كرد: حفظ و تقويت بسيج در گروي ايمان عميق ، تلاش مخلصانه و هوشياري در امر شناخت دشمن است؛ از اين رو تربيت انسان‌ها با چنين ويژگي‌هايي جزء اهداف هميشگي بسيج بوده و خواهد بود؛ چرا كه هر مجموعه بسيج توانسته است با نهادينه كردن ايمان ، تلاش و هوشياري در ميان افراد جامعه به خصوص جوانان وظيفه خود را به خوبي ايفا كند.

انتهاي پيام

  • سه‌شنبه/ ۲۹ آبان ۱۳۸۶ / ۱۴:۳۴
  • دسته‌بندی: سیاسی2
  • کد خبر: 8608-17330.63943
  • خبرنگار : 71234