مديرعامل بانك ملت: امروز دانشگاه‌ها شركت فارغ‌التحصيل مي‌كنند آماده ايجاد شعبه دوم مركز ارائه خدمات بانكي به نخبگان پزشكي و داروسازي هستيم

مديرعامل بانك ملت در نشستي كه با حضور مسوولان شركتهاي مختلف مركز رشد واحدهاي فن‌آوري فرآورده هاي دارويي دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار شد، اظهار داشت: دانشگاه‌ها امروز به اين نتيجه رسيده اند كه به جاي دانشجوي، شركت فارغ‌التحصيل كنند تا فارغ‌التحصيلان كارآفرين در عرصه‌هاي اقتصادي مشغول به كار شوند.

به گزارش خبرنگار «علمي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين نشست كه جمعي از مسئولان ‌دبيرخانه شوراي كار و سازمان صنايع و معادن نيز در آن حضور داشتند، به روند صعودي فعاليت اين مركز و ضرورت ارتباط نظام بانكي كشور با توليدات دارويي به منظور كاهش واردات پرداخته شد.

دكتر علي ديوان دري، رييس كل بانك ملت در اين زمينه گفت: فعاليتهاي پژوهشي در سراسر دنيا مورد حمايت قرار مي‌گيرند و در مراكز رشد نيز حتي در صورت عدم وجود فوايد اقتصادي سرمايه‌گذاري مي‌شود.

وي خاطر نشان كرد: تمرين فعاليتهاي تجاري از دانشگاه آغاز مي‌شود و حمايت از اين فعاليت مي‌تواند در داخل يا خارج از دانشگاه انجام شود.

ديوان دري تاكيد كرد: بانك ملت به ارائه كمك و خدمات در اين مسير علاقمند است و براساس تاكيدات مقام معظم رهبري و دولت نهم در خصوص حمايت از نخبگان تاكنون گامهاي اوليه موثري برداشته است.

وي در ادامه اظهار كرد: سال گذشته با ايجاد مركز ارائه خدمات بانكي به نخبگان و كارافرينان كشور فعاليت‌هاي خود را آغاز كرديم كه اولين شعبه آن در دانشگاه صنعتي شريف افتتاح شد و آمادگي راه‌اندازي شعبه دوم در مورد نخبگان پزشكي و داروسازي كشور به عنوان نمونه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي را داريم تا به مراكز توليد فرآورده هاي دارويي نيز خدمات ارائه دهيم.

ديوان‌دري اظهار داشت: به سازمان صنايع و معادن ماموريت انجام بررسي‌هاي لازم براي نياز مراكز توليد فرآوردهاي دارويي و پزشكي را مي دهيم تا مراكز خاص بانكي را با اين هدف ايجاد كنند.

وي افزود: يكي از شعبه‌هاي بانك ملت به صورت مستقل با حضور دانشجويان و فارغ‌التحصيلان و متخصصان بانكي فعاليتهايي با ماهيت پژوهش انجام مي‌دهند و با برقراري ارتباط با محققان و مخترعان زمينه شناسايي نيازهاي پژوهش آنها را فراهم مي‌كند.

به گزارش ايسنا، مديرعامل بانك ملت با بيان اين كه چنين فعاليت‌هايي ارزش افزوده بالايي دارد، گفت: ما آمادگي لازم براي ايجاد چنين شعباتي در زمينه‌هاي پزشكي را نيز داريم زيرا اين فعاليتها بازده اقتصادي زيادي دارد و سرمايه‌گذاري در چنين مواردي براي بانك نيز هم اقتصادي و هم به عنوان يك وظيفه ملي و اجتماعي است.

وي در پايان تاكيد كرد: سال گذشته 10 هزار تسهيلات خريد دارو به جمعيت هلال احمر اختصاص داديم و بهتر است حمايتهاي ما در جهت كاهش قيمت دارو باشد تا بيمار نيز به بانك بدهكار نشود.

انتهاي پيام

  • سه‌شنبه/ ۹ مرداد ۱۳۸۶ / ۱۳:۴۳
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 8605-04920.58248
  • خبرنگار :