رييس پليس مبارزه با مفاسد اجتماعي نيروي انتظامي اعلام كرد: در جريان ادامه اجراي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي از ابتداي امسال 5 هزار و 265 زن خياباني ارشاد و از اين تعداد 381 تن به دليل دستگيري حين ارتكاب جرم به مقامات قضايي ارجاع شدند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سردار احمد روزبهاني افزود: زنان خياباني تنها زماني به زندان ارجاع داده ميشوند كه حين ارتكاب جرم دستگير شده و مقامات قضايي براي انتقال آنها به زندان و تعيين حكم مستندات كافي داشته باشند. اما از آنجايي كه بيشتر آنها كم سن و سال هستند تلاش كرديم با تذكر و ارشاد به 89 درصد از آنها و تماس با خانوادهها اقدامات انتظامي را در اجراي طرح پيگيري كنيم.
وي گفت: در مدت سه ماهه اجراي طرح پليس به 221 هزار نفر از مزاحمان خياباني در كل كشور نيز تذكر داده شد؛ بطوريكه 94 درصد كار پليسي در حوزه تذكر و ارشاد بود و تنها 6 درصد از مزاحمان خياباني در قالب 13 هزار تن به دليل داشتن شاكي خصوصي و يا اقدامات قبيح مزاحمت به مراجع قضايي ارجاع داده شدند.
سردار روزبهاني اظهار كرد: همچنين پليس در راستاي اجراي اين طرح با هر گونه آلودگي صوتي خودروهاي در حال تردد در خيابانها برخورد كرد، بطوريكه از مجموع 113 هزار خودروي مورد برخورد،81 درصد تنها با توقف خودرو ، تذكر و ارشاد شدند و 9 هزار و 140 خودرو هم به دليل اقدامات مجرمانهشان توقيف شدند.
پليس در 90 درصد تفرجگاهها حضور دارد
رييس پليس مبارزه با مفاسد اجتماعي نيروي انتظامي با بيان اين كه در كشور حدود 10 هزار تفرجگاه وجود دارد، گفت: پليس در90 درصد اين تفرجگاهها حضور دارد و در قالب گشتهاي روزانه و شبانه، ايجاد ايستگاه پليس اين مكانها را تحت پوشش قرار ميدهد.
فقط 4/0 درصد پروندههاي بدپوششها به مراجع قضايي ارجاع شدند
سردار روزبهاني، گفت: در دور جديد اجراي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي،90 درصد اقدامات پليس در قالب تذكر و ارشاد بوده، 9 درصد كار نيز با اخذ تعهد و تبديل به پوشش مناسب دنبال و تنها يك درصد موضوع بدپوششها به مراجع قضايي ارجاع داده شد، بطوريكه با عملي كردن سياستهاي تعيين شده، تنها 4/0 درصد پروندههاي بدپوششها به مراجع قضايي رفت.
وي عنوان كرد: آمارها حاكيست كه پليس در پاكسازي تفرجگاهها از مانكنها، تظاهر مستانه و مزاحمتهاي خياباني تا 90 درصد موفق بوده است.
انتهاي پيام