معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي گفت: قراردادهاي كاركنان طرحي معاونت صنايع دستي استان كردستان ازسوي معاونت توسعهي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري بررسي ميشوند.
حسين هاتفي فارمد در گفتوگو با خبرنگار بخش صنايع دستي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به نشستي با نمايندهي كاركنان تعديلشدهي معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي استان كردستان و نمايندهي اين استان در مجلس دربارهي طرح مشكل قرارداد و ادامهي كار اين افراد، افزود: در اين نشست، موضوع بررسي پروندهي قراردادهاي اين كاركنان كه از محل پروژههاي عمراني بسته شده بود و هرچه به اين موضوع مربوط است، ازسوي معاونت توسعهي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري مطرح شد.
وي دربارهي بررسي قطعي اين پروندهها ازسوي معاونت توسعهي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري، بيان كرد: از اين معاونت خواهش كردهايم كه اين موضوع را بررسي كنند و حتما رسيدگي ميشود.
هاتفي يادآور شد: اين كاركنان صنايع دستي، قراردادي از محل پروژههاي عمراني داشتهاند كه مدت طرح آنها تمام شده و ادامهي كار آنها در شرايطي است كه تعاوني تشكيل دهند، تا در قالب فعاليتهاي آموزشي با اين افراد بتوان قرارداد بست.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي اطمينان داد كه در اينباره اگر راه حل قانوني باشد، حتما از آن طريق اقدام ميشود.
به گزارش ايسنا، 41 نيروي معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي استان كردستان كه از محل پروژههاي عمراني قرارداد آنها بسته شده بود، اواخر سال گذشته، زمان كاري آنها پايان يافت و از اين بخش كنار گذاشته شدند. سپس آنها نسبت به اين اقدام معترض و خواهان استفادهي دوباره از كاركنان پيشين صنايع دستي شدند.
معاون پيشين هنرهاي سنتي و صنايع دستي استان كردستان، در آن زمان معتقد بود كه كاركنان صنايع دستي به بهانهي خصوصيسازي تعديل شدهاند و صنايع دستي كردستان با شش نيروي رسمي به فعاليت خود نميتواند ادامه دهد؛ اما مدير اداره ميراث فرهنگي و گردشگري استان كردستان در اينباره گفت كه اين نيروها، طرحي بودند و مدت قرارداد آنها كه از محل پروژههاي عمراني بوده، تمام شده است و صنايع دستي اين استان تعطيل نشده و با نيروي انساني موجود به فعاليت ميتواند ادامه دهد.
انتهاي پيام