اقدامات قبلي مانع جدي قاچاق فيلم نشد رييس پليس امنيت تهران خبرداد: تشكيل160پرونده درخصوص فيلم‌هاي قاچاق ومبتذل بازديد36محل مظنون درجريان ماموريت40تيم عملياتي

رييس پليس امنيت عمومي نيروي انتظامي تهران بزرگ در حالي از تشكيل 160 پرونده مرتبط با فيلم‌ها و سي‌دي‌هاي قاچاق و مستهجن خبر داد كه خاطرنشان كرد: اقدامات قبلي از جمله كدگذاري، بيمه و نصب دوربين‌هاي مداربسته در سينماها نتوانست مانعي بر سر راه قاچاق فيلم‌هاي سينمايي قرار دهد.

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، سردار عليپور طي نشست خبري صبح روز سه‌شنبه نوزدهم تير ماه به واكنش سينماگران نسبت به كپي‌رايت و قاچاق فيلمهاي سينمايي و اين كه در صورت اتخاذ نشدن تمهيدات مناسب براي جلوگيري از اين نوع قاچاق، اين صنف مهم فرهنگي به تدريج به سمت نابودي پيش خواهد رفت، اشاره كرد و گفت: اين در حاليست كه اقدامات صورت گرفته در اين زمينه از قبيل كدگذاري و بيمه فيلمها، كنترل نامحسوس سالنهاي سينمايي با نصب دوربينها، نتوانست مانع جدي در پيشگيري از روند رو به رشد قاچاق فيلمهاي سينمايي شود، بنابراين برخورد با اين موضوع ضرورت حركت فرهنگي و جدي‌تر مسوولان را مي‌طلبد.

وي با بيان اين كه نيروي انتظامي در پي اين رخدادها، اقداماتي جهت پيشگيري قاطعانه صورت داد، خاطرنشان كرد: جلسات مشتركي با مسوولان ارشاد و سينما برگزار و توافقاتي با مسوولان اجراي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي انجام شد كه طي آن، مبارزه با فروشندگان سي‌ديهاي مستهجن و فيلمهاي قاچاق سينمايي در دستور كار قرار گرفت.

سردار عليپور افزود: بدين ترتيب عمليات شناسايي عاملان تهيه، توزيع و تكثير فيلمها و آثار سينمايي آغاز و طي چند هفته 50 نقطه در اين رابطه در تهران شناسايي شد، از اين رو سوم و چهارم تير ماه سال جاري، 40 تيم عمليات پليس امنيت تهران اقدام به اجراي ماموريت كرد كه در جريان آن، 36 محل كه 9 نقطه آن منزل بود، مورد بازديد قرار گرفت.

وي اضافه كرد: در اين ميان 34 محل با دستگيري 33 متهم پلمپ و تعداد 208 هزار و 301 سي‌دي به همراه 10 دستگاه رايتر و 15 دستگاه كيس كشف شد.

رييس پليس امنيت نيروي انتظامي تهران بزرگ با بيان اين كه طي دو ماه گذشته از يكصد و 99 واحد صنفي عرضه كننده محصولات فرهنگي و فيلمها و سي‌ديهاي قاچاق بازديد به عمل آمد، اظهار كرد: طي بازديد از اين اماكن، 190 متهم دستگير شدند و 665 هزار و 737 حلقه سي‌دي كه بيشتر آن به كپي فيلمهاي سينمايي مربوط مي‌شد نيز به دست آمد كه آمار قابل توجهي است. همچنين 94 دستگاه رايتر به همراه 24 دستگاه كيس نيز كشف شد.

سردار عليپور تاكيد كرد: ضرورت اتخاذ راهكارهاي عملياتي، تلاش پيشگيرانه و قاطع با هماهنگي بيشتر دستگاه انتظامي، قضايي و فرهنگي و همچنين صيانت از محصولات فرهنگي و نرم‌افزاري خواسته نيروي انتظامي است.

به گفته وي، عليرغم اين كه يكسري خلاهاي قانوني در اين خصوص وجود داشته، مرجع قضايي، نيروي انتظامي را در انجام ماموريتها به خوبي حمايت و پشتيباني كرده است.

سير مراحل بازبيني فيلم‌هاي قاچاق و ارجاع پرونده به مرجع قضايي دليل تاخير در رسيدگي‌ها

رييس پليس امنيت عمومي نيروي انتظامي تهران بزرگ در پاسخ به پرسشي كه در خصوص تاخير صدور رأي نهايي دادگاه براي متهمان سي‌دي‌هاي مستهجن و فيلمهاي قاچاق مطرح شد، گفت: در مرحله اول دستگيري، نيروي انتظامي پرونده را بر اساس اعترافات فرد دستگير شده تكميل كرده و فيلم مورد نظر به وزارت ارشاد ارجاع مي‌دهد تا مورد بازبيني قرار ‌گيرد.

به گفته وي، گاهي اوقات تا انجام روند بازبيني و انتقال فيلم‌ها و پرونده به مرجع قضايي، تاخيراتي صورت مي‌گيرد.

سردار عليپور گفت: زندان، جريمه‌هاي نقدي، پلمپ مغازه‌ها و ... از جمله احكامي است كه براي ايندسته از متهمان صادر مي‌شود.

وي تعداد پرونده‌هاي تشكيل شده در خصوص سي‌دي‌هاي قاچاق و مستهجن را بالغ بر 160 پرونده اعلام كرد.

به گزارش ايسنا خبرنگاري از رييس پليس امنيت نيروي انتظامي تهران بزرگ در خصوص خطا در دستگيري افراد پرسيد كه سردار عليپور با بيان اين كه در ماموريتها احتمال خطا وجود دارد، اما اين خطا بسيار فاحش نبوده است، خاطرنشان كرد: در سطوح اول و دوم دستگيري اراذل و اوباش هيچ خطايي وجود نداشت، در سطح سوم، برخي افراد بودند كه از نظر عده‌اي، مزاحم شناخته مي‌شدند و از نظر تعدادي ديگر افراد عادي، از اين رو پس از دستگيري اين افراد، به آنها تذكرات لازم داده و فرمتهايي نيز براي آنها تشكيل شد تا در صورت تكرار مزاحمت به صورت جدي با آنها برخورد شود.

سردار عليپور از دستگيري 174 تن از اراذل و اوباش گروه اول و 550 تن در سطح دوم خبر داد و افزود: در اين ميان 354 تن نيز در اجراي اين مرحله از طرح دستگير شدند و 273 قبضه سلاح سرد و قمه و 9 قبضه سلاح گرم، دو هزار و 943 ليتر مشروبات‌الكلي كشف شد.

برخورد با 120 دستگاه خودرو متخلف

رييس پليس امنيت عمومي نيروي انتظامي تهران بزرگ با اشاره به توقيف خودروهاي حامل حيوانات و همچنين عاملان آلودگي صوتي، گفت: از ابتداي اجراي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي تاكنون با 120 دستگاه خودرو متخلف در اين رابطه برخورد شده است.

انتهاي پيام

  • سه‌شنبه/ ۱۹ تیر ۱۳۸۶ / ۱۶:۰۱
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 8604-11727
  • خبرنگار :