معاون وزير كشور: راي دادن در انتخابات كم هزينه‌ترين روش براي مقابله با دشمن است

معاون بين‌الملل و توسعه اقتصادي استان‌هاي وزارت كشور، گفت: تفاوت انتخابات اين دوره با دوره‌هاي قبل در سال‌هاي پس از انقلاب تجميع انتخابات است كه حجم آن را بيشتر مي‌كند. خصوصا اينكه چندي پيش نيز وزارت كشور سرشماري عمومي نفوس و مسكن را انجام داده بود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر عبدالرضا رحماني فضلي اظهار داشت: تاكنون مشكل خاصي وجود نداشته است، تنها در بيست تا 25 روستا به دليل بارش شديد برف امكان بردن صندوق‌ها وجود نداشته و برخي روستا‌ها نيز با كمبود تعرفه مواجه شدند. اما در كل در بخش‌هاي نظارتي، اجرا و تبليغات، كار‌ها به خوبي پيش رفته است و اميدواريم كه نتايج قابل قبولي داشته باشد.

وي، افزود: حضور مردم در انتخابات و حمايت آنها از نظام و حاكميت مي‌تواند در تحكيم قدرت و امنيت ملي بسيار موثر باشد. مردم در مقاطع مختلفي در 27 سال گذشته نشان داده‌اند كه پاي انقلاب ايستاده‌اند.

رحماني فضلي، گفت: اگر مردم شرايط را به خوبي درك كنند، مي‌توانند با شركت در انتخابات، قدرت و امنيت ملي را به اثبات برسانند. دشمنان نيز با توجه به تجاربي كه از ايران و مردم آن دارند بايد بدانند كه ملت ما از نظام و كشور دفاع مي‌كند و امنيت را در سرلوحه كار خود قرار مي‌دهند.

معاون بين‌الملل وزارت كشور، ادامه داد: در بحث انرژي هسته‌يي سه جنبه حقوقي، فني و سياسي، وجود دارد. در بخش حقوقي ما تابع قوانين بين‌الملل هستيم. در بخش فني نيز كارشناسان و متخصصان حضور دارند و چيزي پنهان نيست اما آنچه مهم است بعد سياسي انرژي هسته‌يي است. آمريكا به عنوان كشوري قدرتمند نمي‌خواهد ايران در منطقه مهم ژئوپليتيكي خاور‌ميانه مستقل باشد و از هژموني سلطه او دفاع نكند. اما ايران در منطقه دموكراسي بومي را ارائه و براي ديگر كشور‌هاي منطقه الگو‌سازي مي‌كند.

رحماني فضلي، تصريح كرد: مردم با حضور در صحنه انتخابات و راي دادن مي‌توانند حمايت خود را از كشور و نظام ابراز مي‌دارند. چراكه اساس دنياي كنوني بر افكار عمومي و نحوه حضور مردم در حمايت از حاكميت است.

وي، كه با يكي از شبكه‌هاي سيما گفت‌وگو مي‌كرد، گفت: به دليل تقاضاي زياد مردم احتمال تمديد زمان برگزاري انتخابات وجود دارد.

معاون سياسي سابق سازمان صداوسيما اظهار داشت: وقتي حضور مردم در انتخابات زياد باشد مسووليتي كه متوجه انتخاب شوندگان است دو چندان مي‌شود، چراكه به همان نسبتي كه افكار عمومي وسيع‌تر مي‌شوند، قدرت آن نيز افزايش مي‌يابد. مردم نيز پس از حضور گسترده براي شركت در انتخابات مي‌توانند مقتدرانه حقوقشان را از انتخاب‌شوندگان مطالبه كنند و نظارت افكار عمومي درجه اين تعهد را بالاتر مي‌برد.

انتهاي پيام

  • جمعه/ ۲۴ آذر ۱۳۸۵ / ۱۸:۲۵
  • دسته‌بندی: سیاسی2
  • کد خبر: 8509-14821
  • خبرنگار : 71132