وقتي يك روحاني، قهرمان بوكس مي‌شود ... گفت‌وگوي ايسنا با مديرعامل باشگاه فرهنگي‌ ورزشي شهرداري رشت

« دو سال تحصيل درس خارج فقه و اصول در حوزه علميه قم در محضر حضرات آيات مكارم شيرازي و سبحاني، او را از ورزش جدا نكرد. او كمربند مشكي دان 7 فول كيگ بوكسينگ دارد. دو مدال طلا از تورنمنت‌هاي بين‌المللي قبرس و بلاروس در سال‌هاي 2001 و 2004 براي كشورمان به ارمغان آورده‌است. در عين حال شش سال پياپي روحاني نمونه طرح هجرت سازمان تبليغات اسلامي گيلان شده و مسئوليت هيات‌هاي مذهبي عاشقان امام علي (ع) و حضرت صاحب‌الامر (عج) را نيز بر عهده‌دارد.

وي عضو شوراي سياست‌گذاري هيات‌هاي مذهبي شهرستان رشت نيز هست. اين روحاني، هم اكنون عضو كميته فني و مسئول شوراي مركزي فول كيگ بوكسينگ كشور و مديرعامل باشگاه فرهنگي ورزشي شهرداري رشت است.»

حجت‌الاسلام‌والمسلمين "عاشوري" در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: با توجه به زندگي ماشيني امروز و معضلاتي كه هم اكنون در جامعه مشاهده مي‌شود، ورزش لازمه زندگي است. ورزش در واقع همراز انسان است و قدرت آن نيز با آمدن انسان شكل گرفته‌است.

او افزود: به هر حال شغل قابل تغيير است، ولي راه به هيچ عنوان عوض نخواهد شد. من 15 سال به عنوان مربي در خدت جامعه ورزش بوده‌ام و شاگردان زيادي را نيز در اين زمينه تربيت كرده‌ام و عليرغم مخالفت‌هايي كه در حوزه علميه با ورزش و به خصوص ورزش‌هاي رزمي مي‌شد، به آن پرداختم.

وي در خصوص تاثيرات ورزش بر زندگي امروزي، گفت: ورزش از نگاه هر كس تعريف ويژه‌اي دارد. به عنوان مثال يك كودك ورزش را به عنوان بازي تلقي مي‌كند و تيم نوجوانان آن را براي مطرح شدن خود مي‌خواهد. يك جوان از ورزش عناوين و مطرح شدن و به اوج رسيدن را خواستار است و يك مربي و فرد كاركشته به مراتب تعريف كاملتري از ورزش ارائه مي‌دهد. ولي به هر ترتيب امروزه ورزش لازمه جامعه است و چنانچه از جامعه كنوني ورزش را بگيريم، آن جامعه مريض خواهد بود.

مديرعامل باشگاه فرهنگي و ورزشي شهرداري رشت ادامه داد: در اجتماع كنوني ورزش در حال حركت به سوي حرفه‌اي شدن است و عليرغم اينكه دولت هم اكنون به ورزش عمومي زياد پرداخته‌است، ولي به هر ترتيب لازمه ورزش عمومي رسيدن به قهرماني است و اگر اين مهم تحقق پيدا نكند، رغبت از جامعه گرفته خواهد شد.

او ادامه داد: در ورزش‌هاي رزمي، ورزشكار علاقه شديد و وافري نسبت به استاد و خود آن رشته پيدا خواهد كرد و عليرغم آنكه بسياري تصور مي‌كنند رزمي كار به سبب پرداختن به اين رشته خشن از روحيه خشونت‌باري برخوردار است، بايد گفت كه ورزشكاران رزمي داراي روحيه لطيف و احساسي هستند، ضمن اينكه ورزش نيز به مانند علم در حال تغيير و تحول است و ورزشكاران نبايد آن را به عنوان نقطه اوج در نظر بگيرند. و از اين رو همواره به شاگردانم تاكيد كرده‌ام در جايي كه در آن مطرح شديد، به دنبال فعاليت باشيد و تعصب كوركورانه نسبت به رشته‌اي خاص نداشته باشيد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمين عاشوري خاطرنشان كرد: توصيه‌اي كه به دوستان روحاني خود دارم اين است كه حداقل به ورزش بپردازند، چرا كه پرداختن به ورزش هيچ لطمه‌اي به قداست و ابهت طلبگي نخواهد زد و بايد به آن پرداخته شود. آرزومندم روزي فرا برسد كه با مطرح شدن نام ورزشكاران گيلاني و ايران در سطح جهان، همه ايرانيان احساس افتخار و شعف كنند.

مدير عامل باشگاه شهرداري رشت كه از سال 83 تاكنون در اين سمت مشغول به فعاليت است، اظهار داشت: با دعوت از دوستان شوراي شهر و مطرح كردن برنامه‌هايمان در باشگاه شهرداري در جمع اعضاي هيات مديره ديدگاه‌هاي خود را بازگو كردم و با راي اعضا از سال 83 به عنوان مديرعامل و عضو هيات مديره باشگاه شهرداري رشت منصوب شدم.

وي تصريح كرد: ما در واقع استعدادهايي كه در ورزش استان در حال هدر رفتن بودند را شكوفا كرديم. افتخارمان نيز اين است كه كساني را در باشگاه شهرداري پرورش داديم كه جذب باشگاه‌هاي مطرح ديگر شدند و اين كار بسيار بزرگي بود كه توانستيم 1800 نفر را در سال جاري در فوتبال و بيش از 400 نفر در فوتسال به عنوان بازيكن آينده‌دار پرورش دهيم، اما متاسفانه جرايد و رسانه‌ها اين موفقيت را نمي‌بينند.

او ادامه داد: باشگاه شهرداري در دو سال اخير به واقع مظلوم مانده‌است، ولي به اين موضوع هيچ اعتراض نداشته‌ام، چرا كه اين كار را براي جلب توجه و معروف شدن شروع نكرده‌ايم. اين اقدامات چند سال بعد نتيجه خواهد داد، ولي متاسفانه ظرفيت اجتماع به آن اندازه نيست كه چند سال صبر كند تا ثمره اين فعاليت‌ها و اقدامات را مشاهده كند.

وي افزود: از بدو ورودم به باشگاه شهرداري كار آموزش را شروع كرده ايم در همين راستا امسال 13 مربي در رشته‌هاي فوتبال و فوتسال آورده‌ايم تا به جوانان و نوجوانان علاقه‌مند آموزش دهند. جدا از اين در منطقه باقرآباد نيز باشگاه ديگري داريم كه بيش از 14 مربي به صورت روزانه در رشته‌هاي رزمي فعاليت در آن مي‌كنند.

حجت‌الاسلام عاشوري در پايان با اشاره به احداث مجموعه فرهنگي و ورزشي باشگاه شهرداري در آينده، خاطرنشان كرد: طبق برآوردهايي كه به عمل آورديم در صدد احداث مجموعه‌اي كامل مانند مجوعه كارگران هستيم كه عليرغم رايزني‌هاي صورت گرفته، فعلا اين طرح به مرحله اجرا نرسيده‌است، چون با بودجه 210 ميليون تومان در سال نمي‌توانيم حتي تيمي در سطح ليگ دسته دوم كشور داشته باشيم، چه برسد به احداث مجموعه ورزشي. هر چند كه با اين بودجه نيز كارها و اقداماتي به اندازه صدها تيم ورزش انجام داده‌ايم كه من شخصا از اين مسئله خوشحالم و افتخار نيز مي‌كنم كه با اين اقدامات توانسته‌ايم لبخند رضايت را بر لبان همشهريان خود بنشانيم.

انتهاي پيام

  • دوشنبه/ ۲۷ آذر ۱۳۸۵ / ۰۸:۲۴
  • دسته‌بندی: استان ها
  • کد خبر: 8509-11421
  • خبرنگار :