از ابتداي فروردينماه امسال تاكنون هشت تن گوشت خالص شترمرغ در كشور به بازار عرضه شده است.
پرويز نيامنش ـ رييس شركت تعاوني پرورش شترمرغ سراسر كشور ـ در گفتوگو با خبرنگار كشاورزي ايسنا، توليد شترمرغ در كشور را تاكنون 14 هزار قطعه عنوان كرد و افزود: با توجه به شروع فصل تخمگذاري پيشبيني ميشود تا مهرماه سال آينده اين ميزان به 16 هزار قطعه افزايش يابد.
وي با اشاره به اين كه در حال حاضر گوشت شترمرغ به طور محدود و به صورت بستهبندي و تحت نظارت سازمان دامپزشكي، عرضه ميشود، در ادامه افزود: از كشتار حدود سه هزار و 200 قطعه شترمرغ، هشت تن گوشت خالص از ابتداي فروردينماه امسال توليد شده است.
نيامنش خاطرنشان كرد: در حال حاضر روزانه حدود يك تا دو تن كشتار صورت ميگيرد و تا آخر فصل تابستان نيز اين تعداد كشتار ثابت خواهد بود ولي از فروردينماه سال آينده روزانه چهار تا پنج تن توليد گوشت شترمرغ خواهيم داشت.
رييس شركت تعاوني پرورش شترمرغ سراسر كشور سن مناسب براي كشتار شترمرغ را بين 9 تا 12 ماه عنوان كرد و افزود: كشتارهايي كه قبل از 9 ماه صورت بگيرد از گوشت و پوست خوبي برخوردار نيستند.
او استقبال مصرف كنندگان را براي خريد گوشت شترمرغ فوقالعاده دانست و افزود: به دليل توليد پايين از تبليغات، براي مصرف گوشت شترمرغ خودداري ميكنيم چراكه در اين صورت با افزايش متقاضي با خلع توليد مواجه ميشويم ولي با افزايش توليد ميتوانيم حتي از واردات گوشت جلوگيري كنيم.
نيامنش به قيمت گوشت شترمرغ اشاره كرد و گفت: قبل از عيد، قيمت هر كيلو گوشت شترمرغ 10 هزار تومان بود كه در حال حاضر با توجه به افزايش قيمت نهادهها اين رقم به كيلويي 15 هزار تومان افزايش يافته است.
انتهاي پيام