برنامه چشم انداز حتما منطبق بر وضعيت فعلي و آينده كشور است و عملكرد مجريان در راستاي انجام آن بايد با بخشهاي مختلف چشمانداز هماهنگ باشد.
دكتر محمدابراهيم محمدي ـ مديرعامل شركت بازرگاني پتروشيمي ـ در گفتوگو با خبرنگار نفت و انرژي ايسنا با اشاره به اين مطلب كه بدون شك آنچه در سند چشمانداز بيست ساله كشور آمده تحت نظر كارشناسان و مقامات عالي كشور قرار گرفته است، افزود: حداكثرسازي توان ساخت داخل يكي از مهمترين اهداف سند چشمانداز است كه در اين راستا بايد تعداد شركتهاي داخلي را افزايش داده و آنها را به حضور شركتهاي خارجي ترجيح دهيم تا زمينههاي اشتغال در حوزههاي مختلف فراهم شود.
وي افزايش سرمايهگذاري را موجب توان بيشتر در چانهزني بينالمللي خواند و گفت: شرايط امروز نياز به چانهزني و ظرفيتسازي بخش داخلي را دوچندان كرده است.
اين كارشناس مسائل اقتصاد انرژي خاطرنشان كرد كه گذشته صنعت نفت بايد آيينه آينده چشمانداز باشد و گفت: بايستي در جهت اهداف چشمانداز از خامفروشي به سمت فرآورده فروشي حركت كنيم و بخش پتروشيمي در اين عرصه داراي مزيت نسبي است.
وي، با مناسب خواندن وضعيت فعلي صنعت پتروشيمي گفت: برنامه فعلي دولت بر تقويت بخش پتروشيمي و به خصوص صادرات فرآورده است كه بايد تا پايان برنامه چهارم با همين آهنگ چند برابر شود.
محمدي ضمن اشاره به تاكيد وزير نفت بر اولويتهاي صنعت نفت در سند چشمانداز افزود: پيمانكار و نيروهاي داخلي بايد امكان بيشتري براي رشد داشته باشند و شرايط براي بالفعل كردن امكانات آنها ايجاد شود كه اين مساله نياز به هماهنگي و تلفيق همه دستگاهها دارد و در عين حال بخش خصوصي بايد با حضورجديتر سهم و جايگاه خود را در پروژههاي صنعت نفت به دست آورد.
وي تاكيد كرد كه حمايت دولت در جهت ارتقاي توانمندي داخلي بسيار اهميت دارد و افزود: دولت بايد در عين داشتن اهتمام و نگاه مثبت اقدامات اجرايي نيز داشته باشد و با تامين اعتبار پروژهها از حساب ذخيره ارزي و يا ساير ساز و كارهاي اجرايي شرايط را براي سرمايهگذاري بخش خصوصي و داخلي فراهم كند.
به گزارش ايسنا، كنفرانس ملي نفت و گاز و انرژي در افق 1404، از 30 ارديبهشت وبه مدت سه روز در دانشگاه صنعتي شريف برگزار خواهد شد.
انتهاي پيام