رنگها پوشاننده حقايق هستنـد ولـي تـاريكـي در غيـاب رنـگ، اسـرار را هـويـدا مي كند، البته نه بـراي همـگــان كـه بـراي خاصان و دراين شبها، شب قـدر رسـتـن از همه رنـگهـا و وابسـتگـي هـا و پيوستن به حقيقت بي رنگي است.
مراسم شب بيست و يكم ماه مبارك ماه رمضان با حضور خيل عظيم سوگواران مولي متقيان امام علي (ع) شب گذشته در مسجد كوي دانشگاه تهران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران، اين مراسم كه از ساعت 22 با تلاوت قرآن كريم آغاز شد با به جا آوردن صد ركعت نماز ادامه يافت.
خواندن دعاي جوشن كبير و بيش از هزار بار خداي متعال را با اسماي حسنايش صدا زدن از سوي دانشجويان سوگوار كوي، هر شنوندهاي را از دنياي مادي جدا و به ماوراي هستي پيوند ميداد.
حضرت آيت الله محمود امجد، سخنران مراسم شب بيست و يكم ماه مبارك رمضان در كوي نيز در سخناني به لزوم تقويت و اشاعه دعا در بين جوانان تاكيد كرد و دانشجويان را به اداي هر چه بهتر فرايض الهي فرا خواند.
وي همچنين به بيان صفاتي از مولاي متقيان امام علي (ع) پرداخت و از حضار كه بيشتر آنها را جوانان و دانشجويان تشكيل ميدادند خواست كه ايشان را الگوي زندگي خود قرار دهند.
سخنران شب بيست و يكم ماه رمضان در كوي دانشگاه تهران با اشاره به ثمرات ازدواج ساده، بيآلايش در زندگي جوانان از آنها خواست تا از اين امر مهم غفلت نورزند.
وي خواستار كمك مسئولان به توسعه و بازسازي فضاي مسجد كوي دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه مادر كشور شد و دليل آن را استقبال وسيع قشر دانشگاهي از برنامههاي فرهنگي و مذهبي اين مسجد بيان كرد.
آيتالله امجد در بخشي از سخنان خود اظهار داشت: با تمام خوبيهايي كه در جامعه است، هنوز بديهايي وجود دارد و فرهنگ و اخلاق اسلامي، دعا و توبه در جامعه نهادينه نشده است.
وي با اشاره به وجود دو تفكر مقدس مابي و روشنفكر مابي در جامعه، اين دو تفكر را مطرود دانست و گفت: روشنفكر مابي يعني اين كه «هر چه را من نميبينم، قبول ندارم» و خشكمقدسي يعني اين كه «هر چه را من ميفهمم، فقط قبول دارم.»
وي به برخي افراطيگريها در مراسم عزاداري و نوحهخواني اشاره كرد و علما را مخالف اين نوع بدعتها دانست.
آيت الله امجد پس از پايان سخنان خود، مراسم دعا و نيايش و بر سر گذاشتن قرآن را ادامه داد و مداحان اهل بيت در سوگ شهادت موليالموحدين امام علي عليهالسلام به مديحه سرايي پرداختند.
به علت حضور بيشمار جوانان در مراسم شب بيست و يكم ماه مبارك رمضان در كوي دانشگاه تهران برادران عزادار در مسجد و محوطه داخلي كوي و خواهران در سالن تربيت بدني مستقر شدند و از طريق دوربين مداربسته به عبادت و راز و نياز پرداختند.
در چند سال اخير و در شب بيست و يكم ماه مبارك رمضان، يكي از دانشجويان مسئوليت پذيرايي از عزاداران را عهدهدار ميشود كه امسال نيز دانشجويي با توجه به نذري كه داشته است، تمام شركت كنندگان در مراسم احيا را با شعله زرد پذيرايي كرد.
انتهاي پيام