براي پيشگيري از وبا آبليمو و ليموي تازه را در برنامه غذايي خود بگنجانيد

به دليل از نابود شدن ويروس وبا در محيطهاي اسيدي ، بهتر است که روزانه از آبليمو و ليموي تازه استفاده شود. دکتر احمد عامري رييس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکي ايران ضمن بيان مطلب فوق درباره راه‌هاي انتقال بيماري وبا به خبرنگار «بهداشت و درمان»‌ ايسنا واحد علوم پزشكي ايران گفت: معمولا تماس مستقيم با بيماران مبتلا به وبا، عدم رعايت بهداشت فردي و عمومي، مخلوط شدن آب اشاميدني با عامل وبا، قرار گرفتن حشراتي نظير مگس بر روي مدفوع فرد آلوده به وبا و سپس بر روي مواد غذايي و خريداري مواد غذايي از دستفروش‌ها شانس ابتلا به بيماري وبا را افزايش مي‌دهند. دکتر عامري، اسهال با حجم زياد را مهمترين نشانه ابتلا به وبا ذکر و اظهار كرد: اين نوع اسهال حالت لعاب برنجي داشته و افراد با بروز اين مشکل بايد در اولين فرصت به مراکز درماني مراجعه کنند؛ چرا که در غير اين صورت به دليل دفع املاح و آب بدن، بيماران ظرف مدت چند ساعت از بين مي‌روند. وي در پايان خاطرنشان کرد: مدفوع و استفراغ شخص مبتلا به وبا حتما بايد توسط ماده‌اي به نام شير آهک 20 درصدي يا ماده کروئولين گندزدايي شود؛ همچنين، افراد بايد قبل از صرف غذا و خوردن خورا کي‌ها دستهاي خود را با آب و صابون تميز و پاکيزه کنند. انتهاي پيام
  • چهارشنبه/ ۱۹ مرداد ۱۳۸۴ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 8405-08507
  • خبرنگار :