سرپرست معاونت گردشگری استان:

گردشگران نوروزی طعم سفره‌های رمضان در کردستان را تجربه می‌کنند

سرپرست معاونت گردشگری کردستان از ارائه غذاهای بومی و محلی در ماه مبارک رمضان به مسافران نوروزی در استان خبر داد و گفت: این منطقه با طعم‌های اصیل و متنوع، تجربه‌ای خاص از سفره‌های افطار را برای گردشگران به ارمغان می‌آورد.

تیمور خالدی امروز (ششم فروردین) در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به تقارن بهار قرآن با بهار طبیعت، هر روز غذاهای بومی سفره‌ کردستان مناسب افطار به همت بخش خصوصی و با همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان، برای مسافران و گردشگران نوروزی در محل موزه مردم‌شناسی خانه کُرد سنندج تهیه و عرضه می‌شود.

سرپرست معاونت گردشگری کردستان هدف از این اقدام را شناساندن پتانسیل های گردشگری خوراک در استان عنوان کرد و افزود: سفره بومی کردستان در سه بخش غذاهای اصلی، پیش‌غذا، دسر و دمنوش از جمله نان‌ بزلماج و لاساجی، برساق، خوش‌ئاو، حه‌لوای گوله‌زه‌رد، آش قلیه، دمنوش‌های ونه‌ته‌ق و گول پونه، گول بابونه، بهارنارنج و... برای سفره افطار تهیه و ارائه می‌شود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۲۲:۱۵
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404010602770
  • خبرنگار : 50294