منیر افتخاری نیا رییس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در گفت وگو با ایسنا، گفت: توصیه میشود روزه داران افطار را با آب، خرما، کشمش، عسل و به طور کلی با یک قند طبیعی آغاز کنند، خوردن چای کمرنگ ، شیر گرم ، فرنی و یــا شیر برنج مناسب است و هیچگاه افطار را با آب سرد، غذاهای سرد و نوشابه گاز دار آغاز نکنید.
وی افزود: در هنگام افطار مصرف غذاهای سبک و مختصر شامل گروه های غذایی شیر و لبنیات (مانند شیر و ماست و پنیر)، میوهها، سبزیها و نان و غلات (مانند برنج و نان) یکی از عادات خوب غذایی در این ایام است.
افتخاری نیا گفت: استفاده از مواد غذایی آبکی مثل سوپ، آش، حلیم بــدون روغن (حلیم منبع خوبی از مواد نشاسته ای، فیبر، پتاسیم و منیزیم است) و همچنین مایعات به هنگام افطار و سحر موجب حفظ تعادل آب و املاح فرد روزه دار می شود.
وی عنوان کرد: سبزی ها با دارا بودن مواد مغذی مختلف و آب، علاوه بر تامین ویتامین ها و املاح مورد نیاز بدن، از تشنگی فرد در طول روز جلوگیری می کنند.
وی پایان گفت: توصیه می شود برای تامین آب مورد نیاز پس از صرف افطار و تا قبل از خواب به تدریج انواع میوه، چای کمرنگ و سایر مایعات به ویژه آب برای جبران کم آبی بدن نوشیده شود.
انتهای پیام