تماشا کنید/ شعر دلتنگی اکبر منانی در فراق منوچهر والی‌زاده

اکبر منانی که روزهایش را در فراق منوچهر والی‌زاده سپری می‌کند در پی خاموشی این هنرمند، اشعاری را با رنگ و بوی دلتنگی خواند.

به گزارش ایسنا، اکبر منانی از منوچهر والی‌زاده به نیکی یاد کرد و گفت که جای خالی‌اش را کسی پر نخواهد کرد.

این هنرمند پیشکسوت دوبله که با فرشید شکیبا ـ مدیر واحد دوبلاژ سیما ـ گفت‌وگو می‌کرد، با یادی از منوچهر والی‌زاده فقید، درباره همکاری‌ با این هنرمند فقید چنین گفت: من بیش از ۶۰ سال با منوچهر آشنا بودم. ما تیمی بودیم که متاسفانه به جز آقای قنبری و آقای خسروشاهی که خدا حفظ‌شان کند، بقیه از میان ما رفتند. همکاری‌مان را در کاسپین شروع کردیم. من آنجا در کنارشان گویندگی می‌کردم و بعد هم که وارد تلویزیون شدیم هر وقت که مدیر دوبلاژ بود می‌گفت باید اکبر حتما در فیلم‌های من باشد. خداوند او را رحمت کند. گفته‌ها در مورد والی‌زاده گفته شده اما کافی نیست. ۶۰ سال برای ما خاطره است و نمی‌شود در یک آن را مرور کرد و همه چیزم در این شعر است.

منانی سپس شعرش را خطاب به منوچهر والی‌زاده خواند که به شرح زیر است:

ذهنم پر از تو، خالی از دیگران/اطرافم خالی از تو، پر از دیگران/ با توام کهنه رفیق، یاد ایام قشنگی که گذشت/ کنج قلبم گرم است، من به یادت هستم و تو در پروازی

منانی در ادامه یادآور شد: امیدوارم نسل بعد از ما بتوانند ـ البته جایگزین نمی‌توانند بشوند ـ تاحدی جای این رفتگان را پر کنند.

این هنرمند عرصه صدا البته نسبت به وضعیت فعلی عرصه دوبله هم ابراز نگرانی کرد.

ویدئوی صحبت‌های اکبر منانی را می‌توانید مشاهده کنید:

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۶:۲۳
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1403120805829
  • خبرنگار : 71442