بررسی راهکارهای مقابله با «بیماری‌های منتقله از آب و غذا» در شیراز

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تأکید بر اهمیت نظام پایش و مراقبت از بیماری، از آغاز به کار کارگاه آموزشی «بیماری‌های منتقله از آب و غذا» در شیراز خبر داد.

اورنگ ایلامی امروز، هفتم اسفند، در نشست کشوری «بیماری‌های منتقله از آب و غذا» که با حضور کارشناسان بیماری‌های واگیر از سراسر کشور برگزار شد، با تأکید بر اهمیت نظام پایش و مراقبت از بیماری‌های منتقله از آب و غذا، نقش حیاتی این نظام‌ را در شناسایی سریع شیوع بیماری‌ها، کنترل مؤثر اپیدمی‌ها و حفاظت از سلامت عمومی، مورد بررسی قرار داد و با ارائه آمار و شواهد به اهمیت شناسایی سریع منابع آلودگی و اقدامات هدفمند برای مهار آن‌ها پرداخت و گفت: رعایت استانداردهای بهداشتی و ارتقای سیستم‌های مراقبت از بیماری‌ها به‌ویژه در شرایط بحران‌های بهداشتی، از اولویت‌های نظام سلامت کشور است.

وی همچنین به تجارب موفق این دانشگاه در کنترل بیماری‌های واگیر اشاره کرد و خواستار تقویت همکاری‌های بین استانی و ارتقای زیرساخت‌های بهداشتی در سطح ملی شد.

 ایلامی به نقش تاریخی «ابن سینا»، دانشمند و پزشک برجسته ایرانی، در مدیریت و کنترل بیماری‌های واگیر اشاره کرد و ادامه داد: یکی از مهم‌ترین اقدامات ابن‌سینا در مقابله با بیماری‌های واگیر، تأکید بر بهداشت فردی و عمومی، تصفیه آب و دفع مناسب زباله‌ها بوده است که همچنان از اصول بنیادین کنترل بیماری‌های منتقله از آب و غذا به شمار می‌رود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن بیان دیگر دستاوردهای ابن سینا گفت: این دانشمند برجسته با تأکید بر اهمیت رعایت بهداشت فردی و اجتماعی، پایه‌های اولیه علم پیشگیری از بیماری‌های واگیر را بنا نهاد و دستاوردهای وی، همچنان الهام‌بخش اقدامات بهداشتی در سراسر جهان است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، این نشست به همت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت و واحد بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت در حال برگزاری است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۹:۰۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403120705054
  • خبرنگار : 50976