جدیدترین مرکز پرتودهی محصولات کشاورزی در جنوب غرب کشور افتتاح می‌شود

معاون‌ رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی با هدف بهره‌برداری از مرکز پرتو فرایند جنوب غرب کشور و بازدید از روند احداث و پیشرفت نیروگاه اتمی ۳۰۰ مگاواتی کارون در دارخوین وارد استان خوزستان شد.

به گزارش ایسنا، مرکز پرتو فرایند جنوب غرب کشور در زمینی به مساحت ۵۷۵۰ مترمربع ساخته شده و در این مرکز ۱۰۰ تن انواع محصولات کشاورزی نظیر غلات، حبوبات، گیاهان دارویی و برخی از محصولات خشکبار در روز پرتودهی خواهند شد.

همچنین در ادامه این سفر، «محمد اسلامی»، رییس سازمان انرژی اتمی ایران از روند احداث و پیشرفت نیروگاه اتمی ۳۰۰ مگاواتی کارون در دارخوین بازدید می‌کند.

گفتنی است صبح جمعه، سوم اسفند ماه با حضور رییس سازمان انرژی اتمی و جمعی از مقامات لشکری و کشوری آیین گرامیداشت سی و هشتمین سالگرد شهادت سردار سرلشکر شهید «حاج حسین خرازی»، فرمانده لشکر مقدس امام حسین(ع) در میعادسرای فرهنگی - تربیتی دارخوین برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: انرژی هسته‎‌ای
  • کد خبر: 1403120201022
  • خبرنگار : 71049