ویدیو/ رنگ‌های مصنوعی؛ قاتلانی در پوسته‌ای فریبنده

قرن‌ها است که رنگ‌های خوراکی در یک شکل یا اشکال مختلف، در مواد غذایی و داروها استفاده می‌شود. حساسیت‌های پوستی، آلرژی، مشکلات رفتاری و حتی خطر ابتلا به سرطان از اثرات منفی رنگ‌های خوراکی هستند.

مترجم: محیا ذوالفقاری / گوینده: ثمین همت‌زاده / تدوینگر: مریم غلامی 

  • جمعه/ ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۰
  • دسته‌بندی: گزارش
  • کد خبر: 1403111914089
  • خبرنگار : 71981