مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اعلام کرد

وجود چهار مجموعه ورزشی ویژه کارگران در سیستان و بلوچستان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان از وجود چهار مجموعه ورزشی ویژه کارگران در سطح این استان خبر داد.

خلیل احمد سلامی امروز در آیین افتتاح استخر مجموعه فرهنگی ورزشی کارگران زاهدان، ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و اعیاد شعبانیه، با بیان اینکه ۲۴۰ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی در این استان وجود دارند که با احتساب خانواده این افراد، جمعیت خانوار کارگری این خطه پهناور بالغ بر یک میلیون نفر است، تاکید کرد: این آمار یک سوم از جمعیت سیستان و بلوچستان را در بر می‌گیرد.

وی اظهار کرد: در سیستان وبلوچستان در شهرستان‌های ایرانشهر، خاش و زاهدان،  مجموعه‌های ورزشی کارگران دایر است، البته مشکلات خاصی در جنوب استان در مجموعه ورزشی کارگران ایرانشهر و خاش به دلیل عدم جانمایی مناسب وجود دارد که باید حل شوند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: مجموعه فرهنگی ورزشی کارگران شهرستان زاهدان، یکی از مجموعه‌های ورزشی کارگری سیستان و بلوچستان هست، ساخت استخر این مجموعه، از سال ۱۳۹۰ در دستور کار قرار گرفت و امروز بعد از ۱۳ سال با پیگیری‌های وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی، استانداری و تامین منابع شاهد افتتاح آن هستیم‌.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۰۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403111813431
  • خبرنگار : 51000